Barndop för Emmie

Klickbara bilder, foto tagna av mig eller Micke....


Idag har vi varit på barndop för Emmie ;) Det var jättetrevligt och fint dop. Väldigt charmigt då man kan ha det i hemmet som det var för Emmie. Det var så fint fixat och vackert i deras trädgård. Alla fyra barn skötte sig exemplariskt. Jajjamän och Lowa var ju också med ju.

Elicia fick en speldosa som var en sparbössa utav oss, den blev hon väldigt förtjust i så det var ju verkligen en paket till rätt person ♥ Emmie fick också en speldosa, det var ett kitt med en nallebjörn en fotoram och speldosa då samt en liten ask att ha något i :) Storebror fick en liten paket av oss också, jajjamän han fick lite godis av oss eftersom vi hade äran att få bli faddrar åt lilla Emmie, ville vi visa uppskattning så alla fick varsin grej :)

 Storkram ♥♥♥
Kommentarer

Tjoho!

Vad fint dopet ser ut att ha varit!!!

Hoppas ni haft det trelivg.

kram kram!

Dopet ser jättefint ut.Tack för raderna i gästboken igen =)

Valter mår bra. Hans patella har läkt och han rör får röra sig som han vill igen =) jätteskönt.Var hos min syster idag och hälsade på dom och lilla bebben. Hon hade blivit liiiiite pytt större =) 1 vecka är hon nu och underbart söt.Hoppas ni har en mysig helg.

Kramar från oss 3

Gud vilka fina bilder du tar!

Kram på dig vännen

Härligt med dop hemma.

Att bli fadder är ett stort uppdrag. Det är verkligen stort. Grattis till er.

Kram

Vilka underbara kort och vad kul att få vara faddrar till så söt tjej :)

såå myisga foton så fina bilder underbart å få ha dop hemma ..å så gulligt av er å ge alla barnen presenter..men hehe kan man nog inte ungå barnen är ju så söta å fina.. kul å va faddrar stort grattis till er .. må så gott å ah en fin dag återkommer igen lite senare emd felr kommentarer nu ska doggarna ut en sväng..tjingeling // annie

ah va fint...jag har inte ens hunnit redigera mina jag, fniss..var superkul att kika på dom ...jag tar gärna emot några då jag inte har så många på oss under dopet =)

promenad gärna när det passar, kanske till helgen? Kramkram


Kom ihåg


Trackback