Ska man ta och läsa en bok?!


Foto Mirre

Ska börja ta mig tid och läsa mera böcker faktiskt, men jag är svår på böcker gillar inte vad som helst. De ska vara spännande och man ska inte vilja sluta läsa. Vi har börjat med då vi åker ner till mina föräldrar i Småland så lånar vi en ljudbok på biblioteket. Tyvärr minns jag ej namnet på den vi hyrde sist, men den var ruggigt bra.

Förr läste jag ofta böcker och jag kunnde läsa flera i veckan, men kommer man ifrån det så tar man sig inte tid att läsa böcker. Jag är eg mera än filmmänniska, fast hundböcker om träning och tips det kan jag läsa hur mycket som helst. Jag samlade som tonåring på Virgina Andrews böcker, de var jag trollbunden av och har läst de flesta. Min morbror rensade ur sitt förråd för lite sedan och då fick jag väl en 5 - 6 Virginaböcker. Men har inte hunnit läsa alla faktiskt, för man har så mycket annat att göra som är högre prio på.

Som tonåring läste jag en bok som heter → Heta Linjen ←  av Nora Roberts, det är en erotisk-rysare. Jag älskade den boken faktiskt för den kunnde man inte sluta läsa. Den är inte snuskig eller så utan bara spännande hela tiden, har ni inte läst den tycker jag ni ska göra det ♥.Kommentarer

Va kul att läsa, det är så häftigt när man kommer in i ett läs-stimm :) Jag är nog oxå lite kräsen, vill fastna direkt annars orkar ja inte läsa vidare :)Har inte läst Heta linjen, kanske ska hålla utkik efter den framöver :)

Just glömde skriva: Fin bild :)

underbart foto..läsa ja det var bra länge sedan ajg gjorde ..läste mcyket förr å kunde läsa som du flera böcker i evckan .. helst på vinter å på sommaren..men nu nää inte sedan jag skaffa vovve vovvar.. ser istället på film.. hinner inet emd vovveböcker heller.. samla på massa olika författare men nora har jag aldrig ägt någon av..kanske skulle inskaffa mej en från henne.. nu måste jag ut emd vovvarna ..fniss må så gott å ljuvlig index bild har du vännen.. kramiz annie

Ohh hett tips... har du läst boken sekten?? Huaigen vilken gripande bok! Verklighets basserad och handlingen i början är från vingåker då sekten stsarkades upp här...

Läs den... grymt bra!

Kram

Hej!

Har du läst Stieg Larsson triologin om inte så är det verkligen böcker som man blir uppslukad av. Jag plöjde dem på några dagar bara. Kul att se dem nu på bio.

Kramar

Jag har läst alla böckerna du nämnde och älskar verkligen Virgina Andrews. De om syskonen som är instängda på vinden har jag allihopa :)Den som Linda tipsade om Sekten har jag också läst. Ruggigt bra.Så vad kan jag tipsa om Inte som andra döttrar kanske den är jättebra. De självbiografiska böckerna som Lotta Thell har skrivet. De handlar om hennes heroinmissbruk och kärlek.Hej! vad roligt att höra från dig igen. Jag har faktiskt undrat vart du tagit vägen :)

Ska bli roligt att få följa din blogg igen!ha det bra. Kram


Kom ihåg


Trackback