Kärlek till min goding


Imorrn är det fullspäckad dag minsann, men det gillar vi ju =D. Dagen startas med en långpromenad med våra kära vänner och deras söta rottis Lowa. Sedan ska vi jobba lite ett par timmar och efter det fika med "Peter" och efter det har älskling pingisträning.

Då ska jag njuta av lugnet och kika på Gossipgirl och One Tree Hill, eftersom jag missade Greýs Anatomy i onsdags ska jag kika på det med.

Nu är det kudden som lockar, pöss, pössKommentarer

Ha en fin första advent, vännen!

Kraaam

Ha en underbar första advent!!!!Gillar med min nikon :)Glömde skriva att typsnittet jag brukar använda heter Angelic War. Tror jag hittade det på 1001freefonts.com om jag inte minns fel...Kram kram

Man blir ju verkligen helt galen! haha :P sen när men har lackat ett antal gånger inser man hur fjantig man är också. Som sitter där och skriker till en maskin ;)Hoppas du får en mysig 1:a advent! Kramar

Glad första advent :) Va kul det är att fota egentligen, vilken tur att det finns kameror :)

Vill ha nyyyy kamera ;)Kram

snyggt kort på dig och kameran :). Följer gärna med på promis om två veckor för i helgen som kommer jobbar jag. Glömde svara dig förlåt men jag bara tänkt på Maya i helgen. Hade varit skoj att hängt på er i går som jag var ledig.


Kom ihåg


Trackback