Fredag, vilken härlig kväll


Äntligen fredag tillsammans med älskling, saknat honom som en tok idag, har faktiskt känt mig väldigt ensam idag och haft en supertrist dag. Tog en långpromenad med Bellman och köpte en korv på macken  (skulle hämta ut telefonen där) en bra bit bort för att se lite folk. Bellman och jag satt där en stund i solen och njöt, eller ja  jag njöt och han tiggde. Hämtat ut min nya telefon idag, eller samma igen som förra/nya. Men den krånglade och jag har nu fått en ny, men måste sätta mig och skriva in alla telefonnr igen, yeahhh.

Så är det ju halloween också, massor som ska ut och festa och klä ut sig och det är väl skoj för dem som gillar sådant, jag tycker det är överskattat. Nä hellre ser jag på en film i helgen, eller mysig middag tillsammans med goda vänner. Ska på middag tills värmor i helgen, det ska bli mysigt och supergott =D.

Jag har hållt på att pula med mirrekex.se idag och tagit lite hjälp av goa Kristin, men jag känner att jag lägger ner det för ett tag, det skapar bara att jag sitter för mycket vid datorn och jag tänker minska datasittandet faktiskt. Får bli att jag startar mirrekex någon gång i framtiden då jag har en ny fräsch sida att visa upp, tänker därför behålla denna blogg ett tag. Jag tänker låta er använda av min banner och länka till min blogg, men jag vill fortfarande ha skyddad blogg, så jag litar på er att ni inte lämnar ut mina uppgifter.

→ Min banner

http://myflowergirl.blogg.seKommentarer

Önskar er en underbara helg! Happy Halloween!Kramar från Örebro

Ha en riktigt mysig allhelgonahelg med massor av bus å godis!=)

Kramisar

Mysig bild!

Ha en mysig halloween-helg!

Många kraaaamar.

Hoppas ni får en riktigt bra helg! =)

Själva ska vi VILTSPÅRA för första gången efter allt sommvarit i morgon!!!! =)=)=)Vi firar inte halloween utan mer allhelgona då vi tänder ljus, myser och tänker lite extra på de som vi saknar!Kramar!

Enya: Precis, det är det man ska fira inte något annat, festhögtider finns det så mycket annat av. Tyvärr gör ju många alla högtider till att ut och supa =(Ohh vad underbart, ska bli jättekul att höra hur det gick i spåret,Storkram och en underbar helg till erkram

Låter som en underbar helg. Finns det något bättre än Fredagsmys. Snygg ny banner, den ska jag länka till snarast :).Kram


Kom ihåg


Trackback