Ikväll är det trerätters
Idag kom min älskling hem ledsen från jobbet då två av hans arbetskamrater ska sluta som han trivs väldigt bra med. Han hade faktiskt fällt tårar såg jag på hans ögon. Även vuxna karlar kan gråta minsann, det är t o m sexigt, fniss. Men något som var oerhört gulligt som jag vart rörd av, var att Affi hade fixat en goodiebag åt oss. Det var två fina små skålar från Himla fylld med gottigott i  Tycker det var tokcharmigt att det var mina favvisfärger på snörena =D. JA, lime, vitt och svart, fniss. Tack snälla rara vad supergulligt gjort.

Nu ska jag börja med trerätters middag till oss. Till förrätt blir det en varm toast med röra och lite sallad tilll. Till huvudrätt blir det hasselbackspotatis, pepparbiff och pepparsås samt massaor av sallad till. Till efterrätt blir det citronfromage =D, mummss.

Jag är också ledsen faktiskt, min kamera är trasig. Den har slutat att autofokusera. Så ska skicka in den. Så tomt att vara utan kamera, snyft. Menmen, en kamera får man ju i alla fall tillbaka. Bellman är förövrigt jätterädd, springer runt och är orolig. Flyttar vi på oss från ett rum flämtar han och finner ingen ro, suck. Men jag ska minsann ha supertrevlig kväll och njuta tillsammans med mina goa killar!

Ha en trevlig valborgNybadad brun & nya skor


Idag fick jag ett par promenad/gympaskor utav älskling. Så oerhört gulligt gjort av honom. Han tyckt det var dags då jag gått med tofflor ute nu ett tag. Jag har trotsat lite, skratt! Har ett par favorit gympaskor som är såå sköna som jag inte hittar någonstans???. Men de struntar jag blankt i nu för dessa jag fick är 10ggr skönare. Tack älskling vad underbar du är. Notera att det är limegrönt i skorna =D.

Bellman har fått sig en rengöring idag minsann. Imorrn åker fästingmedlet på och då vill jag ha duschat honom innan. NU ligger han och myser och tuggar på ett ben. Kan tänka mig att det är svalt och skönt att vara ren =D. Visst är han söt med sina blöta öron ;), mattes gull. Han formar sina tassar så sött runt benet, ser ut som när vi människor håller. Hmm inte så snyggt med innekuddar sådär, men tvättar kuddfodralen så därför =D. Men skitsamma det är ju Bellman man tittar på. Bara för jag skrev det nu så är det väl kuddarna man ser, skratt.

På kvällsrundan brukar jag gå med Bellman, då brukar jag gå en runda som tar ungefär en kvart?. Hur mycket rastar ni hundarna ungefär på en dag? Vi brukar ta en på morgonen den av oss som börjar först. Sedan vid lunch en kortare promenad. Därefter tar vi alltid en långpromenad på kvällen tillsammans, det kan bli allt från 45min till 2 timmar =D. Hur gör ni?!

Sitter och väntar på att Bella & Tyras show ska komma upp på Nyheter24 =D. Trodde verkligen inte jag skulle gilla den talkshowen, men det är faktiskt charmigt. Se dem → härLovely - Lovely


→ Nikon AF-S DX 35/1:18G, f1,8, ISO 250 manuellt /A-läge

Riktigt fint väder idag, känner att det hettar lite i fejjan =D, hehe. Bellman njuter också den lilla pluppen, han stretar emot och vill inte gå in då vi är ute =D. Men det tror han ju att man kan lyckas med, skratt. Men skönt att se det för i helgen blir det tvärtom.

Nu ska jag ner till tvättstugen, sedan städa här hemma =D, jihioooo