Presentkort tusenkronor


Kollage ihopsatt av mig/ Bildkälla → [Här]

Idag ringde telefonen på eftermiddagen och en kvinna frågade efter älskling. Vi hade då vunnit 1000:- på en elbutik i en närliggande stad. Vi var på en trevlig [marknad] där i somras och köpte en lott av våran vän Affi. Det är en lott som heter "ANKLOTTEN". Man får ett nummer som en plastanka har. Sedan släpps de ner i vattnet och det är dem som kommer in först ett visst antal som vinner. Tror det är så det går till, rolig idé måste jag ju säg. Vad är oddsen på det att man vinner, skratt. Hur roligt som helst och det är verkligen uppiggande en sådan här dag. Vi har därför bestämt oss för att antingen köpa en espressomaskin eller en ny micro. På espressomaskinen får vi förmodligen lägga till lite själv i så fall, men det gör ju egentligen ingenting. Jag dricker ju själv inte kaffe, så jag får ju mer användning av en micro. Men det är ju ursnyggt med en espressomaskin ju, skratt.

Eftermiddagen och kvällen har varit lugn och Bellman är den sprallboll han brukar vara =D. Det blir förmodligen en skönare (sovandes) natt nu istället. Håll tummarna att Bellman inte kräks något och att det har vänt nu. TACK ALLA för era värmade, peppande kommentarer, ni är underbara . Sitter här och varvar ner lite efter en hektisk dag med mycket oro. Men nu är det sängdags, syns imorrn, lateroKommentarer

Okej :/ men bra att Bellman börjar må bättre! och håller tummarna att han inte kräks mer, förstår att du var så orolig! Kramar :)

Och grattis till vinsten ;D

Va roligt! :) Grattis! :)

Dricker du inte kaffe!? Herre gud.. jag skulle inte överleva ett dygn utan kaffe! ;)Jotack, Shappo blir bättre och bättre! Skrev allt det i inlägget ;) HehehKramkram Ha en fin dag!

Grattis vad roligt :) Kaffekärring har du här, men hade ändå valt en micro. En vanlig kaffekokare duger fint till mig ;)

Kaffe ska smaka kaffe och inte en massa annat trams ;) hahaha min åsikt bara.

Kram

Vad roligt för er att hämta ut en vinst. Jag skulle välja en kaffemaskin. Jag tror inte att du prioriterar en sådan framgent när det finns så mycket annat som måste prioriteras. Ett förslag!

Ja men det är klart jag vet att du menar väl! =)Jo han är bättre, han blir verkligen piggare varje dag, jätteskönt att se!Hur är det med Bellman?Kram!

Hej!

Förlåt, för att jag inte har kommenterat på länge... Men har faktiskt fått ett jobb, heltid o i Norberg. :)

Helt fantastiskt!

Men vad kul att det var ni som vann. Grattis! Välj något bra. Hälsa Fredrik & Bellman. Ska in till "Grossen" imorgon kväll o fakturera åt dom! Och några kvällar de följande veckorna. Först har man inget jobb o nu har man dubbelt!!! :)

Ha det så bra.

Kramar i massor från Affi

Mirre svarar: ja jag hörde att du fått det, vad roligt det är du verkligen förtjänad av =D. Det var ju ett bra jobb med ju =D.Vad bra att du får in och jobba där lite med =D, det låter ju toppen..HA det gott och kramis till er

En espressomaskin om du inte dricker kaffe? Skumt... =D Ny micro tycker jag låter bra! =D Eller en sån där självgående dammsugare som vi har... Hihi!

Så skoj att få vinna ju! :)

Jag hade tagit en espressomaskin jag! Mums. Men jag gillar ju kaffe och kaffelatte !


Kom ihåg


Trackback