Tisdag och vips snart onsdag


Ojdå vad den här dagen försvann snabbt, värsta racerfarten =D. Jobbade till halvtvå sedan vilade jag ett tag för att sedan gå ut en långis med Bellman. Handlade sedan och har gjort tacos till middag, smidigt och bra och framförallt gott. Älskling har tvärr åkt på någon baskelusk igen och är sjukskriven, han är megaförkyld. Det går förkylningar/halsfluss där jag jobbar också, hoppas att jag klarar mig denna gången. Men jag borde vara ganska immun eftersom man jobbar som vikarie på ett sjukhus, hehe. Nästa vecka börjar äntligen träningen och jag kommer nog träna tre ggr i veckan. Det blir gympa, (den är lite aerobicsinspirerad), dansgympa och afrodans.

Bellman verkar må helt bra igen, så hade man haft lite is i magen hade man kunnat sluppit veterinärkostnaden kanske, men det vet man ju inte. Jag hade inte vågat chansa i det läget. Men det var ju då ingenting, men tycker ändå det är skönt att man fick en hälsokoll gjort på honom.

Nu är det soffläge och kika på min look a like på Fångarna På Fortet.Kommentarer

MIn dag försvann också snabbt.. puh. var på jobbet i 11 timmar, sen handlade jag och när jag kom hem för en timme sen var jag helt slut. idag SKA jag lägga mig i TID!Gött att komma igång med träningen.. man får så mycket energi och känner sig både piggare och gladare, det gör jag iaf =)

Kramkram

Jag hoppas också att det kommer hjälpa, kommer ta ett tag innan jag märker skillnad på honom. Hon sa att det kunde ta upp till 2 mån så det är bara att vänta.

Kram

Hoppas verkligen att du slipper både förkylning och halsfluss! Kramar!

Men verkligen....vart tog tisdagen vägen!?

Snart helg då :)Fångarna på fortat...Pernilla W...seriöst, va fan höll hon på med!? haha

Ja, hittat mycket fint :) längtar till min födelsedag, hoppas att man får en slant då så man kan shoppa lite (fyller ju ändå 20 så,hihi)Förresten, kanske KANSKE får en lägenhet den 1 okt.. Om det jag precis läste stämmer. Den ligger dock 4 mil från Uppsala, men hellre det än husvagn.. Hyran var billig också, så där kan man ju bo tills man får nåt i själva Uppsala. Håller tummarna nu, hoppas verkligen ..

Bidde inget dopp i det blå då jag och Claes hade vår polares bil och en blöt labbe i baksätet är tydligen inte så ok :) Fattar inte riktigt det men.....hehe

Ja oj dagarna bara swichar iväg...Skönt att han är bra nu Bellman,jag hade inte heller vågat chansa och vänta...

Grattis till presentkortet,kul!=) Ha en fin onsdag!

Kram

ja, visst var den :) fast det står dock på hemsidan att den är blå :S men den ser ju lila ut, typ lilablå

det vet jag inte, men det hoppas jag verkligen!!

Hejhej!!Skönt att det är bra med B igen!! Hoppas du klarar dig från elände nu när din andra halv är sjukling....Jag som aldrig ser på TV, vet ej vem som va med på Fortet, vem är din look a like? :)Massa kramarPS, behöver väl inte skriva vilken fin bild, för du vet väl hur underbara bilder du har!!! Duktig fotograf!

Ibland önskar man att man hade is i magen - ibland är man glad att man inte hade det! Nu när de har problem med magen och verkar loja och så så åker vi alltid in! Tyler blev jättesjuk i maj 2008 och då lärde vi oss en läxa http://tylerochquentin.wordpress.com/2008/05/24/tyler-har-80-90-chans-att-overleva/Skönt att höra att Bellman mår bra! <3Duktig du är som tränar! Önskar att jag kunde hitta något jag tycker är roligt så att jag också kan komma igång med att träna... =)

Så skönt att höra att Bellman är sig själv igen.

Ha det gott, Anna


Kom ihåg


Trackback