Babbelbabbel


Har idag pratat på Facebook med min kompis Jesper som jag umgicks med mycket då jag bodde hemma och då vi bodde i huset vid hamnen =D. Han var sig lik, kanonkul att snacka med honom =D. Längtar efter min älskling som har varit borta sedan igår, jaaa jag vet det är ju knappt ett dygn. Men så är det, längtar efter honom i alla fall =D

Usscch tappat blogglust, finner inget att skriva om, känns bara som blaaablaaa =D, men planerar en vårlayout på sidan så kanske kommer mera inspiration då, för det brukar ju kunna hjälpa då man gör om lite =D. Man ska ha blogg så länge man tycker det är roligt. Men känner som jag börjar tröttna lite, hoppas att det bara är en svacka nu.

Kanonbra låt The Killers / Glamorous indie rock & roll (Indie tjej som jag är, älskar sådan här musik =). Har ni inte hört de ska ni även lyssna på Human eller Spaceman =D. Kul att höra vad ni tycker, de flesta av er verkar missa de gånger jag tipsar om musik, för det är inte ofta jag får reaktioner.Kommentarer

Har suttit å letat nytt tema till min blogg, men hittar ingen jag gillar :(......

Är likadan, saknar snabbt mannen i huset :)Kram

kul med gamla vänner!Kram

Ja jag kanske inte kommenterar det för ofta för vi har ju så olika musik smak :)

Gillar inte alls den typen av musik ju skrattJätte fint kort på lilla hästapållen :)Allt bra annars?Kram kram

Fiiin totto :-)))

Super fint kort!Hoppas inte du slutar blogga, skulle bli så tomt utan dig :)

Jag har också lite bloggsvacka just nu känns det som, tror det är den eeeeeeviga vintern som gör att man inte riktigt orkar. Fast det blir kanske mer att skriva om för mig nu när vi får tillgång till lägenheten.Jag skulle då också sakna din blogg om du slutade skriva! :) Kram!

Det går ju lite upp och ner med bloggen... hoppas det snart vänder bara.Min man har precis åkt och kommer hem på måndag kväll. Han och några kompisar ska till Barcelona och kolla på fotboll.Ha en skön kväll!

Kraaam

Vad snäll du är :) Tack så mycket!Det var en jättetrevlig kväll minsann. På tal om svackor, de brukar komma och gå för mig också. Det är väl då man ska släppa allt och inte känna något "måste". Det brukar komma tillbaka då, iaf för mig.Kram!

Ajdå, hoppas du får inspiration till att blogga igen sen. Men man brukar ju ha sina dagar :/ Kram! :)

Hejsan!

Inne och kikar en sväng....

Vad händer i helgen?Kram


Kom ihåg


Trackback