Jugoslavisk man - Fotostund


Idag tog jag en superhärlig eftermiddags promenad i det härliga solskenet. Man känner allt lite vårtecken tycker jag fastän det är så mycket vinter än. Men då solen väl är framme dessa dagar känns det lite annorlunda i luften. Antingen är det inbillning och önsketänkande kanske, men jag tycker då så i alla fall. Har fotat lite också efter jag gått hem med Bellman, det var så härligt man ville verkligen inte gå in, lovely! Har köpt tulpaner åt min älskling som han får då han kommer hem ;)

Se korten här

Till en annan grej, det ringde på dörren nyss. Öppnade och där stod någon äldre Jugoslavisk man skulle jag tro. Han höll upp en lapp framför mina ögon där det stod att hans dotter skulle få nytt hjärta och att han behövde pengar till det. Men jag sa direkt nej och stängde dörren för jag har hört så mycket att det är bluff och båg det där, och att jag inte tyckte jag ville göra det.

Men sedan fick jag dåligt samvete, tänk om det var sant och de där små kronorna jag kunde bidra med skulle hjälpa hans dotter. Att han kanske fått avslag från myndigheter och socialen osv, så detta är hans sista utväg, usscch!

Hur gör ni och skulle ni gjort?Kommentarer

Njaa...jag hade inte heller gett pengar...

Tror inte på såna saker, men visst...man kan aldrig veta hur det ligger till...Fina foton!!!! Visst märks det att våren är på väg...även om det är långt kvar...=)

Kraaam

Nu e magsjukan borta sedan några dagar tillbaka...gött gött ...jag och mackan klarade oss och emmie hade bara lite lite.......vill också ha vååååår ..mkt vååår....så trött på snön nu, svårt det där med dörren...skillnad om de säljer något , som tavlor och sånt ...men jag brukar nog sällan ens öppna..fniss...ha det bäst, kraaaaaaaaaam

Svar: Hehe precis! Känns som om Lindex kläder har förändrats lite :)Kram

Fina bilder!Skulle nog gjort som du ang mannen, men svårt.

synd att det bluffas för då blir ju alladrabbade.Kram

Visst var det härligt väder idag. Det var faktiskt vår i luften tyckte jag. Fast det kan man inte tro om man kollar runt huset :) Så mycket snö så jag vet inte när det ska smälta.Hade också fått dåligt samvete men inte gett några pengar. Man vet ju aldrig.Föresten kommenterar inte så mycket för ibland kommer jag inte in bara så du vet. Skriver allt som man ska men sidan blir vit. Så det är en chansning varje gång :) Nästan en spänning i vardagen

älskar istappsbilderna!svårt det där. men jag hade nog inte heller gett några pengar...

Isen och "grädden" (snön) som är vid alla tak är så himla fint! Vissa istappar är helt galna iofs.Kram!

Usch, det är jobbigt, men jag gör lika dant. Bor ju i sthm och träffar den typen av "tiggare" varje dag ofta flera gånger per dag. Jag har valt att endast skänka pengar till typ "situation sthlm" där jag vet att alla pengar går till hemlösa som inte är kopplade till maffia, trafficing eller droger...

Jättefina foto :).........solen tittar fram här idag tycker man blir så mycket piggare.

Hade gjort som dig faktiskt, inga pengar av mig.Kram

Hej hjärtegrynet!Snart bär det iväg till Västerås då.. ta hand om dig idag och krama om Bellman från mig.

Älskar dig - puss

Hej älskling, älskar dig också, Kommer att sakna dig. Du är mitt allt.Kör försiktigt

Pöss

Vilket härligt väder ni verkar ha :)

Jag skulle också gjort som du, skänker gärna en slant till andra ändamål istället (har fadder-barn hos SOS-barnbyar)

Okej okej :) ja men det låter ju perfekt det. Jaaadå, det är lugnt! Tack för att du röstat på mitt foto : ) Kram!

Ja men det låter bra :) då kan jag också göra. Nää, men jag förstår ju . det ÄR lugnt :) haha, Kram!

Jag hade inte heller gett pengar... man vet inte vart pengarna går till.Vill också ha lite sol... här är så grått och trist att det känns som våren är hundra år bort.Allt väl??Kraaam

En sån där snubbe knackade på min dörr oxå här om dagen. Jag sa oxå fet nej men däremot drabbades jag inte av dåligt samvete! Gå å tigga sådär...njejj. Get a job! Haha :)

va en sån som knackade på hos oss förut.o de stod på en lapp om man ille köpa en teckninge för nån var sjuk så de behövde pengar. När jag tackat nej o han gått igen så kikade i fönstret efter honom o sågatthan tände en cigg. de hade han råd med oaf när en släkting var dödssjuk. så jag tror att de e mycket bluff.

Härliga bilder!


Kom ihåg


Trackback