Miss i nassa


Nu är det snart miss i nassa =D, man ska gå sussa så man är utvilad till imorgon då vi ska sitta banvakt åt Elicia och Emmie. Deras mamma & pappa ska åka långt bort på utställning med hundsyster Lowa, får vi hålla tummarna för dem. Ikväll har vi haft myskväll här med min egenpåhittade kycklingrätt som älskling beställde från Mirres Catering. Sedan har vi ätit gott snacks och kikat på teve och möoust.

Nu kikade jag till Bellman och möttes av denna sköna syn =D. Bellman får vara i alla möbler, (vardagsrums soffan får han inte vara i om det inte är filtar täckt över soffan). Men vad tror ni han oftast ligger om man bortser från våran säng. Jo under sängen, han kravlar sig under där och där är hans tryggaste plats i lägenheten, så söt =D.Kommentarer

vad söt han är, din bruna björn :) hoppas det går bra att vara barnvakt imorgon!

Det blev lite flopp med filmen. jag ville hyra bröllopsfotografen, men killen sa nej ;P Så då blev det en film som heter Brother's War (vi är båda suckers för andra världskriget). Men det var helt sjukt dåliga effekter, det såg ut som lasersvärd istället för gevär när de skjöt typ. Nae, vi stängde av efter kort tid!

Myskille och sötnos :)

Kul att vara barnvakt ;)

Ha en fortsatt mysig helg

Kram

Härlig bild...=)

Hoppas det går bra att vara barnvakt.Kramar!

Åh så mysigt! Kári får inte vara i möbler pga min astma, men i morse fick han ligga i sängen en stund då vi ska byta lakan idag :)

söt han är herr brun=)Hoppas alltgår fint då ni är barnvakt.Vi är bortbjudna ikväll på middag, gott gott=)Kram!

SötisBellman :)

Ja :) den blev lyckad! haha, mår nästan lite illa just nu när jag åt två bitar. Kram . .

Sv; Tack :) De är köpta på Gina Tricot förra sommaren :)

Haha vad söt! Hade Pulver rymts under vår säng så hade han nog legat där han också. Kram!

Vilket härligt ansikstuttryck!!! Han ser så go ut. Påminner om Ozzy me de ihop bullade ansiktet när de sover=) Hoppas allt är bra!!=)


Kom ihåg


Trackback