Majtte vad vaj d´ för smajiigt?!


Vad varmt det varit idag, pheew. Men så lovely såklart, man ska inte klaga alls. Men lite vindpustar tack, det kan man väll få önska sig =D. När jag slutade jobbet idag så skjutsade sjukskrivna älskling Bellman till mig så jag kunde gå med honom hem därifrån, smart va. Jag hade missat att ta med vattenflaskan med vatten åt Bellman, så jag fick gå till närmaste ställe och köpa vatten =D. Det var OK/Q8 macken som låg närmast. Eller ja kiosken vid lasarettet (där jag jobbar) hade jag ju kunnat köpt på, men så långt tänkte ej jag, haha.


Tog mig i alla fall in dit och knöt Bellman utanför så länge. De hade bara "vatten" med smak av skogsbär och passionsfrukt, de andra var kolsyrade. Köpte då skogsbär, eftersom jag inte gillar andra smaken. Bellman fick vatten då jag kom ut och han började dricka av strålen sedan tittade han på mig och började nosa på strålen, haha smajj, smajjigt matte =D.

Vilken underbar kväll det var idag. Bellman och jag var ut på en längre promenad då klockan var närmare sju och då var det huuuur skönt som helst. Det fläktade ute och man kände sig för en gång skull inte klibbig för första gången idag. Sommarkvällarna är det egentligen som jag älskar mest av allt

Nu måste jag gå sova, börjar SÄUKS imorgon, pöss pössKommentarer

vilken skillnad med close up filtret!!

Snyggt.Hehe lyx Bellman får smaksatt vatten=)

Vi tar mycket sällan med vatten på promenader, om vi inter ska ila iväg långvägar förståss=)Kram kram

Jobba, så tidigt!!? Å herreguuud! Började nio idag och var supertrött imorse :)

Så vackert bilder!!Jo vi har det bra, härligt väder nu.

Hur har ni det?

Krama

Underbara sommar bilder. Man vill bada när man ser dom. Blommbilderna vart också bra. Kram kram

Ja, visst är kvällspromenaderna underbara på sommaren!! :) Kram!

Heheh itne alla hundar som får lyxvatten på detta vis ;) hahahhåller med dig, sommarkvällarna är uunderbaraa :D

Jättefina fotografier! Du har verkligen talang...Förstår att BEllman blev glad över lite smaksatt vatten. Mina grabbar får alltid a-fil på deras torrfoder och en gång råkade vi köpa smaksatt a-fil - det blev samma reaktion - Stanna upp, lukta, titta på mig om det verkligen stämmer att de får äta detta och sedan glufsa i sig det! =D

Håller med att det är varmt! Men idag har vi haft molnigt hela dagen i Malmö... jag har tagit ledigt på fredag så då hoppas jag att solen är framme igen!Med packningen går det bra. Vi flyttar om 2 1/2 vecka så det är mycket att fixa nu. Idag var vi på banken och fixade lånet. :)Kramar!


Kom ihåg


Trackback