Men hur gulligt var inte det då?


Nikon D90 - Nikon AF-S DX 35/1:18G, f1,8, - Closeup filter +8


På kvällen ringer det på dörren. - Öppna säger jag åt sambon och kastar mig in i badrummet eftersom jag nyss duschat och har endast ett linne på mig och ja såklart trosor hehe. (jag trodde det var granntjejen ovanför som fick en säck med kläder av mig innan som jag rensat undan i helgen. Trodde det var hon som kom ner med det hon ej ville ha =D) - Du har besök ropar sambon =D. Jag kikar och ser att det ej ligger några kläder i badrummet utan tar på mig min morgonrock hehe. Visste inte vilka det var som stod där, så vart lite nervös, skratt.

Men till min lycka så är det min gumms Mia med sin sambo som kikade förbi =D. Jag stod och kände mig dum som hade morgonrock på mig, fniss. Vart jätteglad att se Mia och hon sträckte fram en påse åt mig - Här får du?! Det var ett par ballerinaskor som inte hon kunde ha som är helt nya, eller använda en gång och det är av mig, fniss. Lånade dem av henne en gång då vi skulle på bio då mina stackars fötter blödde av mina skor. Då lånade hon ut sina "nya" skor till mig som nu är mina.

De var för små för henne, nu är jag stolt ägare till dem, tycker de är toooksnygga. Hur sött gjort är inte det av henne då =DKommentarer

Först o främst har hon väldigt bra hy till att börja med :) Men på fotot så har jag använt en bas av skolans egna märke "färg", en väldigt täckande och fet bas som är anpassad efter just fotograferingar. I verkligheten ser den väldigt onaturlig ut om man krämar på ordentligt, men i kameran som äter upp så mycket smink ser det bra ut :) Sen är det även fotat i mjukt ljus som "mjukar upp" väldigt mycket, så det kan även luras lite :)Hört mycket bra om de märket, men inte testat själv faktiskt.. du får berätta sen vad du tyckte om det :)

Testade ett nytt recept så ska bli spännande om de blir ätbart ;)Bra fotograf + bra studio utrustning kan luras o trolla bort mycket :) Nu var allt riggat för att få sminket att se så bra ut de bara kan på bild, och de är ju sällan man lyckas med det i verkliga livet :p

Hejsan Mirre! Tråkigt att ni haft regn idag. Vi har haft det mulet men inte något regn. Det har varit så skönt. Vi har ändå legat på stranden.Jag gillar verkligen bild nr 1. Den är så bra! Blomman är så vacker!Visst är det härligt men bra vänner!

Va snällt av henne! Jätte fina skor! Vist är det underbart med snälla vänner! Ha en bra kväll. Kramar

Hmm, förstod inte vad du menade att du inte ser vad jag skriver ibland. Menar du i inläggen på min blogg eller i kommentarerna här hos dig? Verkar konstigt i alla fall. :)Härlig bild & snygga skor du fick!

Blomfotografiet var riktigt snyggt - verkligen sommarkänslor! =DJag tål inte ballerinaskor men dessa var ju faktiskt helt OK... På gränsen till snygga tom... =D

Gullig kompis du har!!:)

Dom blev lite väl kladdiga i mitten, men annars helt ok! Sambon mumsade i sig 2 st på engång så jag antar att dom blev godkända :)

Tänk, jag känner igen det där. Det var "någon" som hade ett par Adidas, min drömmodell som hon int ekunde ha. Jag fick dem för en väldigt billig penning. Lagom till jul så jag fick en underbar julklapp på det sättet. Och skorna: helt underbara! Tack!

Vilken överraskning! skorna var väldigt söta.

I Fjällbacka bodde vi hos vänner. Lysekil hos min bror och Malmö hos min son. Vi är ute på en lågbudgetresa och kommer de kommande nätterna att bo på vandrarhem. Om det jag skriver verkar osammanhängande kan det bero på att jag skriver från min mobil. Ha nu en riktig bra dag. KramAha! Så tokigt det kan bli när man missuppfattar. :) Då förstår jag!Ha en skön dag!

Så snällt, de är jättefina :)

Hur tycker du close up filtrena är, jag har haft lite svårt ibland att hitta skärpa så jag kan trycka av. Men det går bättre nu ;)Kram

ja, dom var riktigt finta :))Jag vet, bed head är riktigt bra :Dkramsar

Åh va kul att du blev så glad vännen! :-)

Du är underbar! Ha en riktigt härlig dag! Kramar

Tack gumman =D, ska inviga dem ikväll kanske =d

kramar

Vad snällt att du fick skorna! :) Kram!

Jotack det är bra med oss, njuter av semestern! :) Fast just nu är det inte vidare bra väder, men det ska väl vara sådana dagar också.Kram!


Kom ihåg


Trackback