En underbar kväll med fina MaddeIdag är man ledig och är ganska segos, men det kan vara skönt det med. Har i alla fall varit ut på en hyffsad promenad i det vackra vädret, great =D. Ikväll ska jag och {M A D D E} till Måns Ols och äta, vi funderar även på att gå och fotografera omgivningen sedan då det är så vackert där =D.  Här är när jag var dit med ett annat gäng i våras { K L I C K }, samt här { K L I C K }Tänkte ha på mig mina nya {jeans}, tror det kan bli lite snajdigt faktiskt.

Har t.o.m målat naglarna svarta kvällen till ära. Gjorde det redan igår, annars kommer det inte bli gjort. Det kommer jag annars alltid på i sista minuten, haha.  När jag är seg och ledig och inte jobbar har jag en tendens att bli lite låg/deppig. Det är därför helt lovely att vi kommer iväg idag Maddos och jag =D.Kommentarer

Sv; nja, ändrade lite för någon vecka sen, haha.. inte för att de tvar mycket men :D tack iaf, skoldagen/dagarna har gått bra, men mycket i huvudet nu bara, haha :)Hopas du har en bra dag, kram!

Tack!Va gullig du är!Kul att du gillade det!Va kul att gå ut o käka sådär mitt i veckan bara.LYX!Hoppas ni får en riktig toppenkväll!

Ps.skönt att Bellman mår bra!

Sv: Underbara bilder, som vanligt!

Så fiiina bilder :)såg riktigt härliga ut :) ja men beige är ju jätte fint, älskar det med på kläder! Ok tomatröd, ja men det blir nog snyggt till ett par blå jeans :)

kram

Låter mysigt :)

sv¨Åh,vad kul att höra att du fortsätter att läsa trots dålig uppdatering med bilder. ..Inredning har blivit min nya hobby,nästefter Caspers kläder och skor :D

Härligt väder att ta foto i? :D

Hoppas ni får en supermysig kväll! :)

Hoppas ni hade det superbra! =)


Kom ihåg


Trackback