Lite H Ö S T F Ä R G A D shoppingIdag har jag unnat mig lite från H&M, Vero Moda samt Lindex. Byxor/blus är från Vero Moda. Sjalen är från Lindex, samt på H&M köpte jag tre pack trosor och en vanlig svart trikåtop i 3/4 ärm, men det visar jag inte på kort, det vet väl alla hur det ser ut. Jag valde mellan en gammelrosa och den rostbruna sjalen, men tyckte att det var lite fräckt att ha den färgen som jag annars inte har. Gammelrosa har jag på flera av mina andra tygsjalar, så då skrällde jag till och valde denna scarfen istället.

Blusen ser inte mycket ut fär världen på kortet, men den är underbar på. Den är lite pulsig och vid i ärmarna vilket ger ett skönt fall. Man känner sig snygg i den då det inte är något som sitter åt. Kassörskan på vero moda tyckte det skulle räcka med att ha bara en bh under blusen, men jag vill nog allt ha ett linne under. Definitivt nu då man tappat solbrännan, då skulle jag inte trivas i den, skratt. Byxorna är mjukt och skönt material och jag tycker de sitter bra också =D. Tror de dessutom blir ett snyggt basplagg att ha till svarta boots och min korta svarta skinnjacka i höst, tror ni inte? Här är byxorna { K l i c k } Här är blusen { K L I C K }, sjalen hittade jag ingenstanns . Blusen påminner om dessa i modellen, { K L I C K , och K L I C K }

Nu ska Bellman och jag ut på en lång rask powerwalk och göra av med lite energi, Pöss på erKommentarer

Snyggt!

Härligt med massa shopping! =D

Hej min fina, Gud jag blev helt kär i färgen på byxorna så himla fina och jag tror absolut att du kommer att bli en riktig snygging till hösten med den outfiten som du beskriver.Jag skulle också behöva ge mig iväg på lite klädersjackt men det känns så tråkigt att köpa massa nytt nu när man växer hela tiden och inte vet vad som kommer att passa och inte. :/Hur har du det annars idag?

KRamar

Det är så fina färger i affärerna nu :D

snyggt!

ååååh massa fint gumman! :Doch du, du vill inte vara gullig och gilla min fotosida på facebook? har en länk i min blogg. kram!

Ohh.. jisses så fina grejer du shoppat :) nu blev jag allt lite sugen här :)

Ser att du köpt lika dana byxor som mig! :-)

Det är alltid lika kul att handla kläder! :) Snygg färg på byxorna!

jaha är det, har för mig dina var mörkare, men du kanske har två, fnissSes snart

kramar

meeeeeeeeeeen så nice!!!


Kom ihåg


Trackback