Lunchpromenad med känslor

Se vad underbart väder jag hade på våran promenad, lite kyliga vindar dock bara

Bonusbild på Bellman som going bananas och rullar sig i snön, skratt. Urkass kvalité men jag är inte så noga då jag knäpper med lillkameran, haha. Han är så söt då han rullar sig, låter lite som en säl, mattes snutteplutt. Jag solade lite på en bänk medan Bellman gick och nosade och strosade runt. Kom på sedan att jag skulle ju ha filmat då han rullade sig =DKommentarer

Oj vad snö ni har kvar, å ändå bara 2,5 timmar härifrån hihi!

Lustigt eg!Men härligt med soooool!!!

Jag satt ute igår å är illröd i fejjan hihi, snyggve!Kramis

Jag var ut och tittade i rabatten. det har börjat växa lite där :) åhhhh våååååår!! Yaay!!Ang. mardrömmar så tror jag att du har helt rätt!

Sambon sa samma sak.

Hoppas att jag blir kvitt drömmarna snart, det gör att man är ganska slut i huvudet på dagen.Ha en trevlig fortsättning på dagen :)

Återigen så dör jag av hur fin din blogg är, haha!

sv: så lite så, :D kram!

ooh, en glassmaskin vore väl inte så tokigt :D

Gud så härligt (:

Ser ju underbart ut!! Hade sånt väder igår, men idag är det regn och grått igen :( När kommer våren?!?Tjusiga presenter!

Hoppas ni får en trevlig torsdagkväll =)

Kram

Tackar! =)

Du tar så fina bilder du med!!

kram

Vad härligt! :D

sv: åh vad gullig :D tackk, tyckte kavajen v ar riktigt snygg :)haha sant, one piece lär se ut som en clown i bak hahah fy vad fult. men tänk så mysigt!ps. tack för alla dina kommentarer, de värmer, även om du bara skriver hej hihi

svar: awww men vad du är söööt :) tack fina! & detsamma :)Jag jobbar på Citygross, vi har mest mat med har lite allt möjligt också, lite smått och gott med andra ord :) men där sa du nåt, gud vad jag skulle vilja jobba på Miqmaq (gamla mique)!Vad jobbar du med? eller pluggar du? :)

Taack snälla :)

Nu längtar jag bara tills vi får hem resten av tapeterna så vi kan fortsätta med lilltösens rum!Hoppas du får en trevlig helg :)

Du skulle h bott närmare mig så kunde du svängt förbi o lånat converse av mig, har fyra par ;-)Gud vilket härligt väder ni har. Har har det SNÖAT hela dagen! Pust.Trevlig fredag :-) hästfilmen laddar för fullt, så seeeeegt. Lägger mig så får jag lägga upp den imorrn ;)

Kram

Vårigt härliga foto.

Hehe de ser så roliga ut när de gör så :)

Kram

Ser underbart ut!

SV. De var inte liiiite du :((( usch usch usch.


Kom ihåg


Trackback