It´s an early morning - rishe ´n´shine

Godmorgon, nu är det tidiga timmen, fniss. Börjar jobba klockan 6, great. Startade dagen med en varm dusch och har nu suttit här och kikat samtidigt som jag fönar håret. Hade jag inte suttit här var nog risken stor att jag somnat, fniss. Nu ska jag sminka mig för att sedan brumma dit. Är ganska pigg egentligen för att vara så tidig timme. Men tror att det var den raska promenaden vi gjorde igår kväll älskling & jag som gjorde att man sov gott sedan.

Näee det här håller ej, nu lär jag hitta fejset i badrummet, ha en bra dag godingarKommentarer

Sv: Jag är ju synskadad också, så jag behöver kontraster för att kunna se, läsa bra. :)

Men, det är något jag brukar försöka tänka på till alla, för alla mår nog bra av kontrast.

Hoppas du får en bra dag! :)

Haha, jag var helt enkelt lite för igår att jag knappt märkte att du gjort om... ber om ursäkt för det! Som vanligt gillar jag det du har gjort, tycker om bakgrunden med ränderna. :)

Sv: visst är det! Själv har jag en från H&M, längtar tills det blir sommarvärme så jag kan använda den! vad ska du hitta på nu i helgen? :) kram!

Jätte fin bild..Ha en skön tisdag söta.kram

huu det låter tidigt, jag som va dötrött vid halv 8 när flisan stod i sin säng och ropade MAMMMAA! :P

Ha en bra dag på jobbet, kram!

Ha en bra arbetsdag :)

Kram

Du är tidigt uppe du, duktigt! :D Synd att du måste jobba, det är SÅÅ fint väder idag!

kramar

Sv: Ja .. Förhoppningsviss kommer det upp flera tävlingar i bloggen framöver :)Vet inte om jag frågat, men vad jobbar du med?

Ha en bra dag på jobbet=)Kramar!!! <3

Oftast är det ändå rätt skönt att gå upp så tidigt, man blir så pigg och rask! :) Det jobbiga är att komma upp ur sängen, men när man väl är uppe så!

Ha en skön eftermiddag söta..Tycker heller inte att det är så stor skillnad på magarna med mina graviditeter..men är mycket bredare öer höfterna denna gång..kram

Sv; Ja, jättebra serie det där! :D

Hoppas du har haft en bra dag, kram!

Det låter som du är i harmoni med allt just nu!

Grattis till vinsten =) Kul att se en jämförelse av skärmens alla sidor.Oj är du så morgonpigg...?! Jag brukar vara det ibland. Om klockan ringer för skolan kl 6 kan jag vara dötrött, medan jag en ledig dag kan vakna havl sju och vara jättepigg..Knepigt att bara en halvtimme kan skilja så mycket.Kram till er

Aldrig ätit sushi? Galning där. Måste du ju testa =)

Ofta är det den tidiga timmen som resulterar i de bästa produkterna. Men ack så jobbigt det är att komma upp!^^,SV: Tusen tack!

Låter som att vi får kolla in varandras bloggar igen...

;)

Ja det kändes lite grått & trist att ha bilderna i svart/vitt nu när det är sommar (Juni helt sjukt) fast här hemma regnar det ännu =/Tack snälla! Jag är tok kär i gården/huset vårat :)

De nya sängarna lär nog också hjälpt! =D Hoppas du hade en bra dag!


Kom ihåg


Trackback