Det knakar om vår lilla snutta

 
Klickbar bild, Isabelle har fått ett fint babygym från Rätt Start med smurftema, så sött. Hon fastnade direkt för den gula fjärillen, den syns ej på bilden men den ville hon titta mycket på, samt att hon sparka både med armar och ben då jag la ner henne där, så duktig tjej. / Hallojsan, fredag idag så härligt, nu är älskling hemma med oss igen om dagarna, UNDERBART . Isabelle har sovit gott i natt också, eller rättare sagt vi har sovit gott allihopa. Vi har varit till BVC idag & vägt och mätt henne, hon väger nu 5025gr och är 56,9cm lång. Sist förra veckan så var hon 54,3cm lång & vägde 4740gr. Hon följer sin kurva perfekt, hon går upp runt 280gr i veckan. 
 
Idag har jag beställt tid för ifyllning av utväxt samt då klipptid såklart framöver här, samt att jag ska lägga i så det blir lite mörka slingor i luggen samt på sidorna som jag haft förr ni vet, se här - KLICK, ska bli skönt att få ett litet lyft i håret,  Hehe, just nu sitter jag och kikar på veckans avsnitt av Paradise Hotell och drar vagnen med ena foten framför mig och har en sovande bebis där, hon vaknar emellanåt så det går inte sluta rulla vagnen helt, fnissKommentarer

Helt galet vad de växer de små!! Hoppas ni får en fin helg nu med lika fin sömn som denna natt =)

det gymmet är så fint tycker jag :) Roligt att hon gillade det o tyckte de va kul

Svar: Ja det är jättefint och ja sött
Mirre Sweetwords

Ja, snacka om att växa så det knakar om hon håller nästan 300 gr i veckan! Alltså, små bebisar växer verkligen så det knakar de två första åren, men när man räknar ut det så ökar hon med ett litet bregott paket i veckan!!

Svar: Ja, hihi imponerande, verkligen tänker man så är det ju ganska mycket =D
Mirre Sweetwords

SV: Tack så mycket fina du :) Hoppas du får en underbar helg!! Kram :)

Svar: Detsamma kram
Mirre Sweetwords

Ja, det är fascinerande hur de växer första året! :D

Svar: Ja verkligen
Mirre Sweetwords

Alltid skönt med lite tillfräschning i håret. Jag får det på söndag av svärmor. Gud så skönt det ska bli! :) Kram

Svar: Ja ska bli jätteskönt
Mirre Sweetwords

en sån sötnos!

Svar: Ja ellerhur ;)
Mirre Sweetwords

Han sprattlar och har sig och gjort de sista två veckorna så kändes lite om det varit på gång. Så nu får man passa honom lite extra. Tror på babygymmet, han har ju legat i sitt sen han var två veckor. Isabelles smurfgym är väldigt sött. Trevlig helg på er :)

Svar: Härligt med alla framsteg, ha en toppenhelg ni med kram
Mirre Sweetwords

Vilken underbar bild!

Svar: Tack ;)
Mirre Sweetwords

Vilken sötis!! :D :D

Svar: Hihi ja
Mirre Sweetwords


Kom ihåg


Trackback