Kan inte helt peka på vad det är

  
Jag vet inte om jag håller på att växa från bloggen, eller om den helt enkelt är tråkig nu. Såklart älskar jag att skriva om Isabelle, det är mitt liv, min vardag. Men det är nog inte så roligt för er att läsa om gång på gång och se bara bilder på det, för det blir ju lite samma innehåll hela tiden då egentligen, bara olika miner, platser och kläder. Så vet inte om jag ska inrikta mig på att bara ha fotoblogg igen, hmm. Har tappat lite inspiration på vad jag ska fota, skriva om, för mitt självklara motiv är ju Isabelle, skulle kunna fota/skriva om henne dagarna i ända. Men ändå så lutar det lite mer och mer åt att jag inte vill ha kort på henne ute på nätet nå mera. Såklart får ju de som redan är ute vara det, men kommer minska på det. Kommer nog skriva ner mer av hennes framsteg i en privat bok istället. För tycker själv att det börjar bli tråkigt att blogga nu, så får nog bli en nytändning här annars får jag kanske pausa bloggen ett tag för att se vad jag egentligen känner med den. Kommer såklart fortsätta att skriva om henne, men kanske inte varenda inlägg och inte ha bilder på samma hela tiden, det blir lite enformigt. En ny design kanske skulle sitta på plats, det brukar ju ge en ny energi att skriva.
 
I förmiddags var så skönt, när vi vaknat och ätit frukost och gjort oss klara gick vi till en lekpark och solen sken, det var så härligt. För de lovade regn idag, men det kom in lite på eftermiddagen, men har mestadels varit bra väder. Kommentarer

Ibland kan det vara bra med en paus för att hämta kraft, eller kanske till och med för att inse att en kan disponera tiden på annat sätt. Jag tycker det låter som ett klokt beslut om du skulle välja att inte publicera så mkt fler bilder på din dotter. Dessvärre kan vi ju inte styra över vart bilderna hamnar i slutändan.

Jag känner likadant, blir ju i princip att bloggen bara handlar om barnen. Haha :) Är inne i samma tankebanor som dig, försöker på en ny design nu men kommer av mig exakt hela tiden.

Jag älskar ju vardagsbloggar så jag gillar ju att läsa sånna inlägg som egentligen inte handlar om något alls :)

Gillar din blogg! Så om du pausar så kommer jag vänta spänt tills du är tillbaka :)

Jag förstår hur du känner, även jag brottas med bloggandet just nu. Därför vilar jag jättelänge mellan de få inlägg jag gör. Vet inte själv hur eller vad jag ska göra med min blogg.


Kom ihåg


Trackback