Så brukar det vara & det brinner i munnen

 Bilder dagmamman tagit och mmsat mig då Isabelle är där, hon trivs verkligen
 
Ja nu är det då inte mycket man gör annat än, jobba, lämna hos dagmamman, hämta hos dagmamman, handla, äta, städa, sova osv. Men så är ju en vardag, inte mycket som händer utöver det. Men lite har väl hänt, jo idag var jag till tandläkaren och allt såg bra ut, hade bara lite tandsten som man alltid har och så slipade de och finputsade tänderna, 785 kr fattigare vart man. Igår beställde vi hämtmat på thai och det var rätter som det var en stark symbol på, men vi bad dem att ta bort pepperonin i och att de skulle göra dem medium, då trodde vi att de var ätbara och inte "starka", men oj så fel vi hade, de var oätliga, de var så starka att de brann i munnen. Så funderar på att ringa och klaga eftersom vi sa åt dem att inte göra dem starka, men BQ vill inte att vi gör det.
 
Isabelle har börjat förstå lite tyska, ja hon går hos en dagmamma som talar både tyska och svenska med barnen. Hon förstår bye, bye och så förstår hon då dagmamman säger att hon vill ha en puss på tyska, då putar Isabelle med läpparna, hehe. Hon älskar visst att åka rutschkana med. Isabelle har även börjat säga " Bajsch, då håller hon på att bajsa och tittar man i blöjan så är det som oftast att hon har basjat då. Hon säger även - Ussch om någon ligger och skräpar på golvet eller om hon eller vi har en fläck på oss, låter så sött.
 
Så ber om ursäkt till er om det mest är bilder på Isabelle och mest prat om hennes vardag hos dagmamman eller om min vardag, men det är inte mycket mer som händer nu och hinna sätta mig att skriva ner inlägg om foto, bak, inredning, kläder osv, det hinner jag inte, så hoppas att ni gillar mina inlägg ändå, för gillar ni mig så gillar ni att läsa min vardag med hoppas jag.Kommentarer

Jaaa! Jag vill läsa ändå i alla fall :) tycker vardagspratet är det bästa med bloggar. Och vad kul att hon får en chans att lära sig fler språk!

Den där vardagen brukar göra att dagarna flyger iväg. Viktigt dock att försöka förgylla den emellanåt. Synd bara att det ibland kan innebära oätlig mat :).

Att skriva om barnen är ju så roligt framförallt att kunna spara själv o gå tillbaka o se:) kul att skapa minnen så ser jag det:)så jag gillar dina inlägg:)Tur du bara hade lite tandsten då men onödigt dyrt hos tandis är det.kram

Vilka härliga bilder och skönt att hon trivs!

Det är verkligen roligt när nya ord dyker upp hos de små :-D

Stackare som fick så stark mat, trist.. Jag gillar inte så stark mat men de gjorde ju fel som sagt när ni bad om lite mildare.

Ser gärna på dina bilder på din fina dotter. Förstår dig precis så är det här med nu när vardagen kommer

så härliga bilder :)

Härligt när de lär dig nya ord.

sant ;) Ullared är alltid skoj!

va mysigt att du får bilder! hon ser ju ut o trivas super
nej du Mirre några naglar blir det inte klippta här inte! :) haha
Kj ska vara hemma till januari! känns bra
tack för grattiset! :)

Är det äppelblom som i att det kommer komma äpplen där såsmåningom eller heter växten abra äppelblom? Jag har ingen koll på växtligheten, som du kanske märker ;)

Trist att de inte gjorde maten efter era önskemål.

Ja tycker såna jeans är grymma! De känns lagom liksom. En del är trasiga hela vägen men det skulle jag inte kunna rocka tror jag :) Men tack för hjälpen i alla fall! Är så glad att det finns folk som tar sig tid att svara :)

Vad tråkigt att det var oätligt :/

Ujuj vad dyrt att gå till tandis, jag gruvar för mina 2 tänder som gått sönder, kommer kosta 8000 kr :/
Kul att Isa trivs hos dagmamman :)

Men va trist att maten vart så dålig...jobbigt det där! Men du skulle ringt å klagat!


Kom ihåg


Trackback