Ett klick där och en höst där, ja så är det

 
Ja minsann, nu är det H Ö S T och i helgen har vi varit hundvakt åt fina Dora som ni såg och det tyckte Isabelle var toppenskoj, på bilden längst till höger har hon lagt kopplet på Dora och vill vi ska gå ut. Idag har jag fotats för att ha foto till serviceid på jobbet, fånig man känner sig, det blir aldrig bra då man ska fotas då man är medveten om det, ser bättre ut då man inte vet om att man fotas, så är inte nöjd direkt, men men det är bara gilla läget och gå runt med brickan på brösten framöver sedan, höhö. Idag har även Isabelle fotats hos dagmamman ett gruppfoto för höstterminen 2015, så rart, vi kommer sedan få köpa av korten, så det ska jag rama in och ha i Isabelles rum sedan, för såklart vill man ha ett sådant kort. Har fått sms om att nya sängen kommer imorgon, spännande, så nu blir det till att skruva och bubba på här i snuttans rum.
 
Ja har inget vettigt att skriva mer än att fotolinsen använts på olika håll idag och nu är det höst, dock är det natti natti nu, puss på er!Kommentarer

Här tog vi också kort fast på förskolan så mysigt:) längtar rdan efter bilderna för Nova berättade hur hon skulle sitta med sina ben i kors haha ja nu e det höst o kallt.

Så fina höstbilder :)

Åh hatar sånna där kort, man ser alltid ut som en syrabasmördare! :)

Ja menslös vore det allra bästa! :)
Kanske äta minipiller? Då förvann mensen på mig

Haha, håller med. Ser alltid konstig ut på pass och såna bilder :) Spännande att se hur hennes sovrum blir! :)

Ja, såna foton vill jag med ha men på vissa förskolor finns det ju inte längre :/ såg att öppna förskolan hade det här så vet inte om jag ska försöka mig på det. Charlie är inte precis still, haha!

Så mysiga bilder :)


Kom ihåg


Trackback