Det går sådär att bli friskare

 
Godmorgon på er, här är det ganska lika som igår, men det som är annorlunda är att tösen var inte piggare imorse utan snarare sämre så jag får vara hemma med henne idag med, eller ja jag hade ju varit hemma vilket fall jag är ju sjukskriven, men jag får inte "vila" i den mån det går, men huvudsaken hon får vara hemma och vila upp sig, jag får göra det de stunder hon sitter still. Idag är det mycket - Varför då, varför är den dockan liten, varför går det inte, varför varför varför (gahhh). ← Såhär somna hon om 2h i soffan imorse. Men samtidigt är det underbart att ha henne som sällskap, det enda är att jag hade behövt få vila så jag blir frisk  
 
BQ var hemma lite längre imorse så att jag fick sova tills jag vaknade, så han försöker så gott han kan han också, men vi kan ju inte vara hemma hela tiden alla tre. Igår då Bellis väl somnat (hon är bökigare och vill inte somna om kvällarna nu för tiden fastän hon ät trött, hon rumlar runt i sängen, hon pratar, hon försöker gå upp osv osv osv) då startade vi veckans avsnitt av Prison Break på ViaPlay, otroligt vad spännande det var, för er som inte har ViaPlay så går det ju idag på tv3.
 
Nu har jag lyckats att få tösen att ta det lite lungt och kika på Bing en stund, innan har hon lekt i sitt rum, men hon var lite för gnällig, märktes att det behövdes ett break, likaså behövde jag & mina öron det. Så jag tar mig en mugg te nu . Märks att hon är extremt uttråkad av att vara hemma, förstår henne också, hon är ju van att få leka med kompisar 
 
 
FÖLJ MIG HÄR
 
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

sv: PLL är Pretty Little Liars. Kanske borde har skrivit ut hela namnet i inlägget ^^

Hoppas ni blir bättre : )

Åh vad tråkigt att det inte blivit bättre! Känns nästan som att det går något virus tycker jag, även jag och många jag känner har nämligen blivit sjuka.

Ja alla dom städerna är trevliga. Ibland funderar jag på att flytta tillbaka till Västervik men äh vet inte :)
Hoppas tösen din blir frisk- Ha en fin dag! Kram

jag är också sjuk och det går INTE framåt, snarare blir jag sämre känns det som!

Måste se nya Prison Break avsnitten! :) Krya på er!

Stackare.. Hoppas ni mår bättre i morgon.. Jag har även en sjuk Elin här hemma.. Funderar på VC i morgon då vi misstänker halsfluss..


Kom ihåg


Trackback