En fin påskgåva & mota Olle i grind

 
Detta fina paket hade Ann-Britt med sig igår från dem till tösen som en påskpresent, så rart. Klänningen är ju hur söt som helst , och nu får hon något litet från ägget nån gång då och då nu i påsk, får hon välja från ägget, så sött  Hade jättetrevlig kväll men tjejerna igår, toppen, tiden gick så fort. Att man skulle upp kl 6 i morse var ju dock mindre skoj, men det är sista rycket, nu är det några timmars jobb kvar sedan är det påskledigt, längtar. 
 
Sitter på rasten nu och tagit värktabletter, börjar få den där hemska allergihuvudvärken igen, uscchh HATAR den. Måtte den försvinna snabbt eller att jag hinner mota olle i grind nu innan jag ska cykla till nästa objekt, annars är det nog kört med mig resten av eftermiddagen. För allergi ( i alla fall för mig) fungerar ju så att tar jag allergimedicinen för tätt på jag går ut så hinner den inte göra effekt, jag måste ta minst en timma innan, & om det är kraftig allergihuvudvärk på gång då hjälper inte värktabletterna, det är ingen tablett som hjälper då annat än att dubblera allergimedicinen och jag känner väl att jag vill vänta in i det sista med det, jag lär ju kunna ta till något mera sedan då jag känner av den ytterligare än mera under pollensäsongen, samt att man blir så dåsig då. Jag måste testa mig fram med något nytt preparat i så fall och det har jag gjort tidigare säsonger och dem har inte hjälpt, SUCK!!
 
Jaja nåväl låter så gnälligt då man skriver såhär, alltid retar det någon där de tycker man låter otacksam, såklart är det underbart ute, solen skiner, det är påskledigt på gång, våren blommar på, ja såklart är det UNDERBART sa inget annat, men tänker inte försköna något för denna tiden på året är gräslig för mig så är det bara.
 
Ska invänta att  huvudvärken kanske försvinner lite till, men snart är rasten slut, så får nog allt jobba med huvudvärk 
 
#HappiChallange
 
Blogg.se har startat något som heter #HappiChallenge och det tänkte jag haka på,
självklart vill jag vara med på det , #HappiChallenge
 
 
FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Åh vad kul med ett litet påskägg. De där björnarna får vi köpa nån gång till Charlie!

Så fin klänning och hoppas att huvudvärken släpper snart :)

Svar: Japps jag såg prison break igår kväll efter bion ;)

Så söt klänning! Hoppas det bättrar sig med huvudvärken, kramis.

Jättefin klänning och hoppas allergien blir bättre <3

så kul med påskägg.
Inget kul med de där med pollen usch :( har ju själv så vet. Typiskt man ska bli sjuk denna tid man ser fram emot så

Vilket fint påskägg :)
Hoppas att allergin blir bättre <3

Hoppas att huvudet blir bättre och vilken söt klänning tösen fick! <3 Kramis

Gud vad söt klänning gumman! Hehe och man får gnälla ;)

Åh så gullig klänning och gulligt med påskägg :)

Vilken fin present och hoppas din huvudvärk ger sig.

I mina öron gnäller du inte, man måste ha rätt att få berätta att man inte mår bra.
Jag vet hur det är med pollen, inte alls roligt och man kan ju inte bara hålla sig inte och förresten så hjälper inte det heller för dom där pollen känner man av i alla fall, om man inte ska stänga in sig totalt vill säga.
Sköt om dig Mirre och hoppas du kunde mota den där Olle :)
Fina saker tösen fick, så snällt <3

Vilken härlig påskpresent :) Och hoppas huvudvärken gick över, låter inte alls roligt om du har så jobbigt med allergin. Är tacksam som slipper det helt!

Låter verkligen jättejobbigt med allergin 😔 Lite bitterljuvt med fint väder så man bara vill ut och njuta men så mår man som en pytonorm.

Vilken fin present. Söt klänning. Hoppas du känner dig bättre


Kom ihåg


Trackback