En motvilligt godmorgon

 
 
Hur mår ni idag, här kom en tös intassandes till oss med håret på en ende klockan 6 imorse, hon fick lägga sig mellan oss, men sluta aldrig prata så jag gick upp med henne, BQ behöver sova mer än mig. Jag har dessutom ont i ryggen med & det gör ondare att ligga ner än att vara uppe. Tänk att när man får möjlighet att sova något längre då ska hon alltid vakna tidigt, felar väl aldrig. Men jag tänkte lägga mig och ta en tupplur på eftermiddagen, hoppas vi att jag får sova en stund då.
 
BQ var tråkig och bara somna hela tiden i soffan igår kväll han börja redan innan nio, sedan höll han på, så han gick och la sig halv 10, så jag satt oppe själv igår, men la mig halv 11. Så bättre han får sova så han inte är så trött hela tiden, blir tråkigt då. Men inte konstigt att han är trött, han har gått upp 5 varje dag denna veckan för han sedan ska åka kvart i 6 och åka 1,40min i bil till Leksand, & han ska göra det hela nästa vecka med, SUCK!! hans jobb och jag är inte bästa vänner.
 
Jag nollställde bloglovinlistan igår för de flesta blogginlägg handlade om det i Stockholm och det kände jag mig färdig om att läsa om. SÅKLART hemskt, hualigen. Men blir tjötigt att skriva samma kommentar på allas bloggar att det är hemskt det som hänt, så jag börjar om idag istället.
 
Ska värma på mig te nu och försökna kvickna till lite / GODMORGON 
 

FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Godmorgon
Jag vet exakt det du skriver.. Aldrig när man tror man ska få sova länge så får man det!! Ha en fin dag

Fina bilder, ha en bra lördag! Kram

Hoppas ni får en fin helg och att du slipper värk. har själv problem med nacke och axlar och det värker så man blir tvär :( Kramen

Joline väckte oss också 6 imorse, men så ser det ut varje morgon 😬😴

Jag har bjudit mig själv på en god lång frukost med datorn i knäet. Så skönt och välbehövligt för både kropp och själ. Gårdagen var en omtumlande dag för mig på alla sätt.

Idag tänker jag hitta på något roligt som jag tycker om även om det inte blir en dag på stan med killarna som var planen från början. Tror det blir trädgårdsfix i eftermiddag och massvis med lördagsgodis ikväll.

Ha en bra lördag.

Kram på dig.


Kom ihåg


Trackback