Ett beroendeframkallande medel

 
Godmorgon godmorgon idag åkte BQ till Leksand kvart i 6 imorse och min klocka ringde kl 7, men innan dess har jag vaknat flera gånger om, har även gjort så inatt, de senaste nätterna har varit så för mig, det beror väl på att jag blir så täppt av allergin och jag har bestämt mig för att absolut inte ta mer nässpray nu, för allergin kommer ju sitta i till&från fram tills i höst. Samt inatt vaknade jag gång på gång att jag har ont i mitt lår? Dryg natt, bläääk, samt kan inte lägga mig och vila heller direkt i eftermiddag för då är det fullfart på denna goding ↑
 
Numera provar vi pottan istället, för det har låst sig rejält för hennes blöjfrihet, hon vill inte helt enkelt, hon har stängt av hela den biten. Jag & BQ har känt otrolig frustation kring det, nästan så man trott att det är något fel. Hon gör precis allt annat då hon sitter på toaletten än det hon ska. Men nu har vi tagit fram pottan igen och den vill hon sitta på, för på toaletten blir det alltid missnöje vid. Känns som man nästan gör bakslag som det varit nu istället, ja vi har pall och barnsits. Igår tog vi fram pottan istället och den blev hon jätteglad att sitta på, hon satt sig direkt, inget kiss/bajs kom då. Men imorse provade jag direkt på morgonen då hon vaknade och minsann då kissade hon ur sig ett rejält lass och sa - MAMMA (ojoj hette inte bajsmamma), jag har kissat TITTA!! Ja hon fick massor av beröm då 
 
Såklart är det på gång, men nu går vi tillbaka till pottan igen, jag tror det går fortare då, i alla fall som det verkar nu, för nu ska hon sluta med blöja GAHHHH!!!!! Det är ju ovanligt att en snart 3½ åring har blöja, men det förekommer och förmodligen har vi använt fel metoder, jag vet inte, men det gäller bara att fortsätta.
 
Nu ska jag fortsätta lite till med min RAST sedan fortsätta jobba, usccch idag känns det inge vidare, trökig måndag!!!!
 
 
LÄGG GÄRNA TILL MIG NEDAN BLIR JAG GLAD
 

FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Hoppas hon vill sluta med blöjan snart :)

Dem där nätterna är fan inte roliga. Hoppas att natten idag blir bättre och att det inte är allt för full fart på dottern din. Att du åtminstone får vila lite grann i alla fall! :)

Sv; tack. Ja, det hoppas jag också. Det här är verkligen inge roligt.. Ja, influensa eller något. Mer troligt att det är det än någon allergi som läkaren då trodde i torsdags. Ska återigen till läkaren idag och hoppas på det bästa!

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska hantera alla situationer med dem små...
Vi körde ju på en metod "blöjfri på tre dagar". (Har ALDRIG kört några "metoder" annars och gör inte det nu heller, för tycker det känns då uppstyrt och fel.)
Men just med blöjavvärjningen tyckte vi det lät smidigt. Tog bort blöjor helt från dryga 2års ålder, både dag och natt. Det var några frustrerande dagar för både J och oss, men såååå skönt när det väl satt!

... men om vi får fler barn, vill jag gärna att övergången blir mer naturlig. Och vem vet, då kanske det dröjer ännu längre innan det funkar någorlunda. Förstår er frustration, men hoppas det släpper snart!

Sen kan det bero på barnet också. Så det måste inte vara att man gör fel eller så :) Men hoppas ni lyckas snart så hon slipper blöjan.

Hoppas det går bra

Vad jobbigt med sömnen! Min näsa är också galet täppt, kör allerginässpray kombinerat med någon form av saltvattenspray tror jag det är? Den är inte beroendeframkallande i alla fall. Hjälper lite grann ändå, så rekommenderar den!

Härlig inställning och rätt som det är så lossnar det ordentligt :)

Segt med sömnen! Hoppas detblir bra!

hoppas nästa natt blir bättre för dig.

Tänkte försöka sluta med blöja på Hugo på sommaren, det känns lite naturligt då på något sätt. Då kan hans pringa runt naken och lite så. lättare tvätta massa tvätt om det blir många olyckor.

kör på pottan tycker jag, få henne kissa där. Börja dagtid och vara utan blöja, och när hon är torr dagtid en längre tid ta natten, så blir det inte för mkt.

men jag har ingen koll alls, så tänkte googla lite på sluta med blöja.

Jobbigt när man inte får sova ordentligt huu... sover också dåligt oftast.
Hoppas det lossnar nu igen med pottan, hon var ju så duktig förut att gå på toaletten, Hon kanske inte har tid :) Mycket annat som är viktigare än att gå på toaletten :)

Tror inte alls det är speciellt ovanligt med blöja. Alla barn är olika, vissa slutar tidigt och andra lite senare. Men väldigt få använder blöjor hela livet ;). Så ta det lugnt bara <3


Kom ihåg


Trackback