Fem tips under graviditeten

 
Jag såg denna utmaning inne hus Sillyme & tyckte det kunde vara lite roligt att göra
Utmanar den som vill, men meddela gärna om ni gör det, superkul att in och kika
 
º Jag hade ju mycket i bagaget när jag vart gravid & många års kämpande att bli gravida, så nojigheten tog ju över för mycket, så tips 1 är att prata med barnmorskemottagningen om det om ni känner att ni blir för oroliga, ring hellre en gång extra, det är inte hälsosamt för DIG att vara för orolig, LÄS INTE PÅ GOOGLE eller regga erpå foru, det borde vara förbjudet.
 
º Ta hand om dig, ut och gå, ursäkta inte graviditeten att du får börja slarva och vara onyttig och bara sitta i soffan, rör på dig i den mån du orkar, kan, har du väldig värk, rådfråga då en sjukgymnast vad du kan göra för att stärka din kropp.
 
º Ta vara på graviditeten, fota graviditeten mycket, fota er tillsammans, fota dig osv, du är bara gravid med just det barnet en gång
 
º Lyssna inte på på alla som tror sig veta bäst, som ska påpeka hur det är, kommer bli & hur du ska göra. För det är din kropp, din graviditet och ditt mående som gäller inte hur det var för dem, för så blir det inte för dig. Låt dig själv upptäcka vad som är bäst för dig, din graviditet, ert barn.
 
º Rådfråga dem du har förtroende för & som du vet peppar dig och inte oroar dig. För under en graviditet oroar man sig mycket, för allt & behöver du prata med någon, prata med den som är ärlig och stöttar inte den som jönsar med och ömkar. Känner du att du inte har någon sådan så prata med pappan till barnet, (det ska du göra ändå såklart), men han om hans finns delaktig, ska finnas där i vått & torrt. Min stöttepelare när jag nojade som mest var (BQ) & min syster, hon var ett stort stöd. Fanns såklart även andra i min omgivning som var, ni vet vilka ni är, men just hon var mitt google. Kommentarer

så fin du va . vet du ja kan sakna gravid magen nu när man ser gravida magar o då tyckte man att man va en koloss hahah men det är jätte int.
vi kämpade oxå massa år o tim är provrörsbarn
till helgen åker nog vårt pynt bort

Åååh gravidmage 😍

Så bra tips du ger. Jag kanske antar utmaningen även om jag har liknande råd.. 😉

Låter som väldigt goda råd tycker jag ❤

SÅ bra tips! Ska försöka komma ihåg dom tills den dagen det är min tur =) kram

Härliga tips och fin mage :)

bra tips!

Älskar bilderna, så fin! Tror du har helt rätt i just det tredje tipset faktiskt.

Väldigt bra tips! Särskilt det där med att ringa en gång för mycket, jag hade hela tiden den inställningen jag också. Det blir annars så lätt att man går hemma och grubblar i onödan, och ibland känner man sig som att man nästan stör sköterskorna på BVC när man ringer, men då försökte jag tänka att det är ju trots allt deras jobb att ta emot samtalen. Och efter ett kort samtal var man oftast lugnare igen :)

Så fina bilder😀

<3

Håller med! Hade lätt den bästa graviditeten med Selma, den sista alltså. Var mkt lugnare, hade bestämt mig för att njuta och inte oroa mig. Inte googla och läsa för jag hade ju gjort det innan och har haft min beskärda del av missfall osv. De händer vare sig man läser på eller inte. Så att njuta, fota, röra sig och försöka må så bra man kan är väldigt goda råd 😊 Å att inte lyssna på vad alla säger 😉
Så vackert gravid du var 😍

Vad bra tips och kul att du också ville vara med på utmaningen. :)


Kom ihåg


Trackback