Här agerar vi sjukstuga

 Arkivbild på tösen
 
SUCK, jag är också sjuk nu, vi har ändå inte helt samma åkommor Bellis och jag, jag har högre feber och jätteont i halsen, Bellis är matt och har ögoninfektion. Inge hit att vabba då man är sjuk, men men så är läget just nu, hoppas att vi piggnar till nu & att BQ inte trillar dit. Både Bellis och jag har tagit febernedsättande nu så att vi orkar något i alla fall  Vi somna om både tösen och jag en sväng när BQ åkt till jobbet, det var skönt. Men nu hoppas vi på ett sätt att hon håller sig lite allert ett tag, för kan ju inte sova hela dagen. Nu verkar hon piggare hon äter på en smörgås, min grova knäckemacka, hon gillar dem faktiskt, så sött. Hon gillar men inte BQ han klarar inte av dem alls, han tycker dem smakar papp typ, haha.
 

FÖLJ MIG HÄR
 
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Krya på er!!

Nej!! Krya på er båda två.. Bädda ner er framför tvn och njut av lugnet.

Krya på er!

Åh krya <3

Sjukstuga här med
Levina har blivit förkyld och är inte alls pigg, får se om vi klarar oss
Ha en fin dag
krya på er
Kram Linda

Stackare! Krya på er!

Krya på er. Klart att mammas smörgås smakar bäst

jag är också sjuk. Pissjobbigt. Har hemsk hosta!

Vad trist, märkte i helgen att det går en rejäl flunsa nu med pneumoni som följd, har nog aldrig inhalerat så många som i helgen. Krya på er!

Usch, hoppas ni snart mår bättre. kramiz<3

Krya på er :)

så söt! krya<3

Konstigt ja skrev imorse men verkade inte ha kommit fram. Krya på er 💕 här hemma blev dottern super förkyld igår. Jobbigt när de små är snoriga

Vilken söt flicka! :)

Svar: Tack jag måste ju instämma
Sweetwords

Men fy då, få hoppas ni kryar på er inom kort. Blä för allt det sjuka som går runt. Nu har det tackolov lugnat sig hos oss på den biten.

Men åh krya på er, Undra vad fan det är som går runt överallt :O Jag och min stora åkte på sjuka nu när dom andra blivit bättre, så tråkigt att man inte bara kan få vara friska allihop!


Kom ihåg


Trackback