Har jag börjat snusa?

Godmorgon nu har jag jobbat klart mitt första objekt för idag & har rast, sedan ska jag cykla iväg till objekt 2 av tre för dagen, tjo & tjim i lådan. Igårkväll tog vi hämtmat, (sallad) & kikade på premiären på Viaplay för Prison Break, sååå bra. För er som tror ni missar det är det ju premiär för det på TV3 idag istället, de ligger två dagar efter, för det var premiär 4 april i USA, men vi som kan se & har Viaplay så är det ju reklamfritt. Tycker Viaplay är riktigt bra, så har man möjlighet & vill skulle ni lätta regga er där.
 
 
Har jag börjat snusa, ja fakstiskt skulle man kunna tro det, för innehållet i burken är svart pulver, näee det är tandblekningspulver från piggabutiken, - Tandblekning Warprint, såg inne hos Jenni Lenita att hon var så nöjd med den och då vart jag nyfiken att testa. Det är bara naturliga råvaror i produkten och man ska inte därför få några biverkningar av den som man annars lätt kan få av blekningsprodukter.
 
Jag tycker mig se resultat redan att lite missfärgningar redan försvunnit, men det tar ett par veckor innan man ser blekningen på tänderna säger de på piggabutiken, men spännande & när man nått resultat kan man ju fortsätta underhålla då man tycker det behövs, den räcker till 150 tandborstningar.
 
LÄGG GÄRNA TILL MIG NEDAN BLIR JAG GLAD
 

FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Så bra Prison Break var :D Jag grät i slutet hahaa

åh så spännande att testa detta.
Har faktiskt aldrig kollat på PB, ja vågar typ inte. Kollar bara på komedier o romantiska saker typ haha :)

Svar: Vad synd är toppenbra serie, guldklass
Sweetwords

Åh, jag borde ju byta ut min snusdosa mot en sån ja, haha..

Älskar Viaplay, hehe!

Åh va spännande med tandblekning!

Vad roligt att du hittills känner dig nöjd med produkten 😊 Jag är också så himla nöjd. Tack som länkar till mig, så tacksam ❤️

Måste testa!

Det var då för väl att du inte börjat snusa! :P

ska bli kul att se resultatet =)

Åhhh är det bra det där medlet? Berätta och visa gärna bilder sen 😊

Åh spännande!! Detta måste jag följa, du MÅSTE visa före och efter bilder, om det ger resultat ska jag fråga min syster som är tandläkare om jag törs testa detta :) Vad kul!

Hur fungerar det? :o


Kom ihåg


Trackback