Springtag - Blog Boost - Fredagsbubbel

Är med i facebookgruppen bloogboost som Sannasrum startat och där inne fanns en inspo #fredagsbubbel, och hitta många bra tips man kan skriva om, så denna gång antar jag denna vårtag. Som från början var inne hos Johanna - Johanna Utterberg - SpringTag
 
  

Har våren börjat som du tänkt dig? Ja det tycker jag, vet inte vad jag hade skulle ha trott menar ni, kanske att det är sämre med mer segdraget väder & kyla innan våren väl kommer iår kan jag tycka.

 

Hur såg ditt liv ut förra våren? Det har väl inte hänt så extremt mycket annorlunda måste jag nog säga, tråkigt enkelt svar. Det som  hänt med mig är att jag tänker mycket mer hälsosamt nu och är mer medveten. Jo kom på en grej jag är numera brunette   Klickbara bilder ↓ på mig som blondin förra året nedan & mig som numera brunette. 

 

 

Hur hoppas du att våren blir i år? Att det blir en fin vår den delen som är kvar, för det är härligt om man får vår och inte värme och sommar direkt, får våren är så vacker och det vill man hinna njuta av också.

 

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår? Tycker vi har det bra som vi har det. Önskar mig inte några drastiska förändringar i livet, jag har det bra med min lilla familj. Att hålla på att gå önska en massa annat är bara tomma ord många gånger, bättre man sätter upp små mindre mål för sig själv som är rimliga att man kan hålla.
 
 

Vad är ditt vårplagg nummer ett? Mina nya vita sneakers och min nya gammelrosa kappa, ska visa dem på när jag har det på nån gång framöver, bara värmen behaga komma som sagt, samt kappan måste strykas först  

 

Hur förändras musiken du lyssnar på under våren ? Kanske lite mer "glad" musik, jag älskar ju annars att lyssna på Kent som ni vet som är djupare. Men jag kan tänka mig att listorna blir lite mer med Hoffmaestro, svensk musik osv. Jag tycker som ex just om att titta på ex Solsidan, Sommaren med släkten m,m för att jag tycker om de svenska miljöerna & det är ofta glad peppande musik i dem som jag eg inte ens skulle spela annars. Tycker dessutom de har så snygga kläder jämt i alla svenska serier det är lite sommartema på, skulle vilja ha alla deras klänningar, blusar etc.  Ja nu skenade jag från ämnet lite, men tycker det är mitt svar på det, för det handlar mer om känslan att få känna vår sommar än vad jag lyssnar på.

 

 
Har du några särskilda vårprojekt på g? Eftersom jag tänker ta fram fotointresset igen, så vill jag ut och fota mer, vill hitta den brinnande glöden jag hade förut och hitta tålamodet som jag hade innan kring det. För visst det blir många fina foton, men jag har inte samma tålamod som innan och det förstör fotograferandet. Hoppas att våren, sommaren tar fram min fotograferande sida igen.
 
 

Vad önskar du dig i vår?  Tycker det får bli samma svar som på frågan ovan, för tycker inte "våren" är direkt något som gör att jag önskar mig något speciellt bara för det är vår så.

 

 

Föredrar du våren eller hösten?  Oj tycker om dem båda, får nästan svara på denna frågan i två omgångar. Jag föredrar våren eftersom allt lever upp på ett sätt efter en kall vinter, det börjar knoppa & blomma ute vinterkläder läggs in för säsongen. Man får börja sitta ute i solen i en fleecejacka eller så förvisso, men man blir hoppfull inför kommande sommar och semester. Men likaså för min del hösten, tycker om första delen av hösten då det är så vackra färger på träden. Varför hösten är bra årstid för mig också är för att då lägger sig äntligen all allergi och jag kan andas ut. Efter en varm sommar så är det skönt då det blir svalare och krispigare ute.

 

Vem/vad är din vårförälskelse? Såklart är det BQ, han är min största kärlek och han är min stora vårförälskelse nu och för alltid oavsett årstid, likaså Bellis såklart, mammas lyckopiller.

 

Tre saker som stoppar vårkänslorna? Snö, allergi & tyvärr går det mycket sjukdomar då med

 

Har du redan några sommarplaner? Ja det har vi, vi har hyrt stuga en vecka i Söderköping en av våra semesterveckor, underbart ska det bli. Sedan ska vi såklart till Oskarshamn & där då göra små minitripper till Öland eller Kalmar misstänker jag, mycket härliga miljöer där.

 

DET FÅR ÄVEN BLI ETT ÄMNE 

#HappiChallange
 
Blogg.se har startat något som heter #HappiChallenge och det tänkte jag haka på,
självklart vill jag vara med på det , #HappiChallenge
 
 
FÖLJ MIG HÄRKommentarer

Så fina bilder!!

Kul vårlista!

Härlig lista och skoj att få läsa dina svar på frågorna! :)

kul lista :)

kanske fotoglöden kommer tillbaka med sol och värme? jag tycke det är roligare o fota då än när det är grått och mörkt. :) härlig lista, kram

Vad roligt, kanske skulle hänga på också!

Härlig vårlista :)

Åh vilka fina bilder!

Älskar våren/ Norahsmamma

Roligt att läsa och fina bilder :)


Kom ihåg


Trackback