Det gav inte rätt magkänsla

 
Godmorgon, söndag och sista dagen på helgen, alltid speciell känsla på den. Men det ska bli kul att gå besöka Bellis nya dagis imorgon och se vad det är hon kan tänkas börja på. Har ju svårt att tro jag kommer säga nej, men man ska inte säga inte, för det ska ju kännas helt rätt. Idag regnar det här, inge roligt väder alls.
 
Vi har avbokat husvsiningen vi skulle gå på, vi körde runt i det området igår 2 gånger t.o.m och det kändes inte helt bra omgivningen runt om. Det blev inte den känslan alls, visst huset är fint och har potential att göras till vårt, men det ska ju kännas helt bra då man tar lån osv, så vi letar vidare. Visst man kan inse att det är bra då man bott där ett tag, men svårt att förklara, men lär se och känna. Samt så är det ett hyres/bostadsområde intill där som inte är så bra, det är mycket konstigt folk som bor där, inte precis bredvid, men gångavstånd till så det var det också som vi drog oss ur för, samt lite för långt från stan,  blir omständigare än det behöver vara.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Hoppas att ni hittar ett annat hus som passar bättre :)

Hoppas ni hittar ett bättre hus som passar bättre för er :) Och hoppas de går bra på besöket på dagiset imorgon! Kramar

Det är bra att ni lyssnar på magkänslan för det ska verkligen kännas rätt! Kramis

Viktigt att följa sin magkänsla! Kommer dyka upp flera intressanta boenden 💗

Svar: Ja är sant <3, lite väl lång sträcka att pendla varje dag också
Sweetwords

Fin kopp! :D

Visst betyder omgivningen runt om boendet mycket! Jag kommer ihåg när jag såg detta hus för första gången och sa högt, där vill jag bo! Sju år senare bodde vi där!

Helt rätt att ni följer er magkänsla kring område och omgivningar. Inget man kan göra nåt åt liksom. Det kommer bättre chanser! Spännande med nytt dagis!

Helt rätt, det är viktigt att se till magkänslan! Jag har bott på fyra olika platser i staden där jag nu bor (har bott i andra också), och det är så stor skillnad från ställe till ställe. Två gånger har jag bott på sämre stället, ett som inte alls hängde med integrationen och ett som är mer eller mindre känt för sitt dåliga rykte. Trivdes inte alls. Numera däremot så bor jag i ett betydligt bättre område!

Tror också man ska lyssna på magkänslan när det kommer till sånt, det ska kännas rätt :)

Det ska kännas rätt när man köper hus. Både områdes mässigt men även eventuella förskolor och skolor! Miljön gör ju allt när man bor i bostadsområde 🌸

Vad synd att det inte kändes rätt, men som du säger är det ju viktigt. Ni kommer säkerligen hitta något annat objekt att gå på visning på :) Lycka till!

Jag gjorde exakt samma sak precis! Avbokade en husvisning då läget kändes.. fel. Vi kommer hitta det rätta tillslut! 😃

Det är inte bara o köpa utan man måste känna det är rätt i all sen att få det som man vill men omgivningen o allt ska ju stämma för massvis me år framåt

Allt ska kännas bra innan man köper hus. Vi letade länge och var besvikna flera gånger. Men till slut stöd drömhuset där.


Kom ihåg


Trackback