Kallar det rena rama mobbing

 
 
Godkväll, sitter här bredvid tösens säng och inväntar att hon ska somna. Vi har nyss läst Bamse och Lejonet och hon börjar slumra in nu. Hon ville så gärna prata och fråga varför det och varför så & så i sagan, tsiii. Ja idag har vi varit hem till vänner på förmiddagen, sedan på eftermiddagen hem till Bellis farmor. Jag gick sedan en rask powerwalk i 45- 50 min, superskönt var supersvettig och trött då jag kom hem igen, precis så det ska vara. 
 
Jag är så emot mobbing så det finns inte, blir superarg och berörd av det & när det gäller han som vann 100 m över Usain Bolt, alltså Justin Gatlin som då blev världsmästare han har det buats åt så fort han visat sig och varit med och tävlat. Visst han åkte dit för doping 2006, han har avtjänat sitt straff kommit tillbaka och är precis lika värdig vinnare som de andra. Sedan ska man inte under några som helst omständigheter göra det han gjorde. Men att bua åt någon är respektlöst och inte konstigt att det är så mycket hat som skapas överallt i världen då människor beter sig sådär. Synd att folk bara ser färgerna svart och vitt, visste ni inte att det finns rött, blått, gult och grönt med.
 
Ska man inte vända andra kinden till och visa att människor är värda en andra chans? Han såg ju inte ett dugg glad ut på ögonen vid prisutdelningen, han ska ju få känna sig glad och känna att han är värd den medaljen han fått, men det får han ju inte känna. Tycker det är grymt bra gjort av honom att fortsätta ställa upp i tävlingarna och gå upp och ta emot medaljen fast han vet att han kommer få burop. Jag har själv varit grovt mobbad i skolan och det är ärr som sitter kvar än, och det kommer det förmodligen göra för honom också. Reglerna är ju så att man får tävla igen då man avtjänat sitt doppingstraff och då måstes det accepteras, regler är regler även åt det hållet, var lite sportsliga i allsin dar.
 
Jobbvecka igen, ska hälsa på min fina Madde på torsdag och se deras precis inköpta hus, de flyttade in i veckan, superkul. 
 
Nu är det egentid med hunken utanför 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Låter som ni haft en mysig dag! Ser fram mot att träffa er på torsdag💗

Har inte hängt med riktigt men mobbing e aldrig rätt, hoppas du har en härlig kväll med din hunk:) kram

Så skönt me en PW :)

Åh, håller med så mycket! Blir ledsen när jag hör om hur mycket skador mobbning gör och blir arg över hur lite konsekvenstänk de som mobbar har.

Jag tänkte på samma när jag igår satt och kikade på VM. Hur kan arrangören tillåta publiken göra så vid varje framträdande Gaitlin gjorde? Pinsamt...Detta är en VM tävling som borde stå för de mänskliga rättigheterna "Alla människors lika värde" och så vidare.

Vad säger detta beteende för signaler till samhället? Inte de som en värld som strävar efterfred och frihet gör i alla fall.


Sov gott./ Kamilla

Tråkigt när folk inte kan glädjas åt andra och ge en andra chans!

Om de är emot det, finns det inget annat sätt att visa detta på än att bua? Upplever man själv att man är bättre då än någon som dopat sig mer än tio år tidigare..? Ibland förstår jag mig inte alls på människor🙈

så hemskt :(

söt bild på er!


Kom ihåg


Trackback