Gästbloggare - Christer Holm

 Vem är jag?

Mitt namn är Christer Holm , jag driver bloggen The True Story About Me tänkt skriva lite kort om mig.

 

Hade tänkt fokusera det hela på mitt bloggande, det är här jag uttrycker mig bästa och det är även här som folk får reda på det mesta om mig. Det hela började någon gång när jag hade fyllt 16 år och fått ett modem till min dator, man skulle kunna säga att det var här jag blev fast i att gör hemsidor. Jag var en av de första som hade internet hemma, men på den tiden var det inte så lätt som det är idag. Nu pluggar man in en kabel sen är man ute och surfa.Men med stapplande steg så tog jag resan mot en helt ny värld för mig, min första sida skapades på passagen.se, det var även här som jag 1997 grundade sidan R.E.M. King of the Road. Den här sidan blev omnämn många gånger i internet tidningar och andra medier.

 

Sidan gick ihop med en annan sida och fick namnet Ignoreland.com, sen var den sagan slut och jag ryckte in i lumpen, när jag sen muckade så var jag på att igen och den här gången startade jag sidan A-dragon.com som var en fantasy sida, där jag skrev recensioner på de böcker jag läst. Det här var ingen speciell sida så jag sökte folk som vill dela mitt intresse, hittade fem personer som hade samma intresse och så var sidan catahya.net född. Denna sidan finns fortfarande kvar och är nog den största sidan i sverige på Fantasy.

 

Det var ungefär vid den här tiden som iden om en webbtidning om Hårdrock föddes, sagt och gjort så 2003 så startades tidningen Swedenmetal.se som växte fort upp och blev en av de största på marknaden, det var här jag utvecklade mitt intresse för att skriva. Kanske jag inte var den bästa men jag lärde mig för varje recension jag skrev, 2008 föddes min dotter och då valde jag att avgå som VD för tidningen, Niklas tog då över den positionen fram tills att jag kände att jag hade tid jobba igen, det dröjde fram till 2010 igen innan jag satt där på tronen igen, men den här gången orkade jag bara med det fram 2015 då valde jag att avluta det helt och Ulrika fick ta över det. Men än idag 2017 så är det en sida att räkna med, finns dock bara på facebook just nu.


Det var 2015 jag valde att starta sidan The True Story About Me.Kommentarer

Tack för att jag fick synas i din blogg :)

Svar: Det var så lite så
Sweetwords

Intressant att läsa!

Härligt med ett gästbloggare :D

Sv; ja, det är alltid kul att ha bilder ifrån trevliga resor och minnas :D


Kom ihåg


Trackback