Har vi haft sommar egentligen?

 
Jag tycker många klagar på denna sommar, att DEN KOMMER JU ALDRIG NÅN SOMMAR? Jag håller med till viss del absolut, den riktiga värmen har inte kommit ännu, men jag har varit toknöjd med denna sommar för jag är ingen favör av supervärme, samt då man har barn också så blir det genast mer gnäll och så då det är jättevarmt. Vår semester var perfekt, det var mellan 20-25gr. Vi har kompisar som är i Kreta nu och det är 40gr i skuggan där, där hade jag fått panik verkligen.
 
Detta är vad JAG tycker andra får tycka som de vill, men vi här i våra områden har det varit perfekt. Men kan förstå er som bor längre uppåt landet som inte haft någon sol alls knappt, er kan jag köpa att det varit tråkig sommar för er.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Jag håller med dig. Svensk sommar är som bäst i lagom temperatur. 40 graders värme är bara jobbigt.
Sen har nog sommaren varit lite olika beroende på var i landet man har befunnit sig. Jag tycker nog att det har regnat lite väl mycket.
MEN vi har varit lediga och tillsammans och det är ju DET som är semester. :) Ha en fin dag! <3

Jag håller med dig. Det ända jag känner med årets sommar är det blåsigt kallt o regnat lite för mycket. Men hellre så här en stekheta dagar o nätter varma så man inte kan sova.

Håller med! Det har varit sommar trots regnet och det blir vad man gör det till :)

Här har det bara varit någon dag med bra väder tyvärr :/

Ja detta omtalade väder, vi har haft det bra, men det blåser ju som sjutton. Hade önskat mer vindstilla och lite mer värme ;)
Svar: Haha tycker du vad kul, behöver lite pepp att fortsätta ;) Men lovar det kommer mera!

Har knappt tänkt på vädret senaste månaderna utan bara njutit av allt roligt som vi gjort :)

För min del har det tyvärr varit svårt att kalla denna sommar för sommar. Det blir väl att hålla tummarna för nästa år! Skönt att ni har haft det bra i alla fall!

Ja jag bor i söder o inte har vi haft så fint väder :( men snart 2 v igen i Grekland Kreta :) kram å fin kväll

Alltså, många vill ju ha extremvärme, men som du skriver, det är bara jobbigt! Vi har dock haft väldigt varierat väder här nere hos oss i söder. Anser själv att vi haft färre soltimmar än vad vi brukar, men det är ju inte vädret som avgör om det är semester eller ej! Det är ju vad man hittar på. Vill man ha extremvärme, åk utomlands!

Här har vi tyvärr inte alls haft någon bra sommar, långt upp i landet och dessutom så tenderar det att blåsa kallt under sommaren då vi är belägna precis intill kusten.

Ja jag håller verkligen med!

Ja jag håller verkligen med!

Allt blir vad man gör det till:)

Vi började semestern med utomlandsresa och 40 grader och sen två veckor hemma, så håller med vi är rätt nöjda. Sol och värme kunde det varit lite mer av men vi ör ändå nöjda och har gjort massa annat kul tillsammans, är det supervarmt skall det badas och badas och man känner sig ofta tvungen att utnyttja det men med växlande väder kan man slappa mer, få gjort lite annat

Alltså mig spelar det ingen roll, jobbar ju typ varje dag ändå. Har sem om 3 v och sen drar vi till jul

Vi har haft riktigt blandväder men ofta knappt dryga 20 grader så klänningarna har knappt inte sett sommarensljus detta året. Men jag klagar inte. Sommaren gick fort, och nu kommer det snart en värmebölja upp till oss så förhoppningsvis känns sommaren snart lite längre ❤️🍀☀️

Sommaren här har varit perfekt, just tack vare att det varit varmt men inte hett! Kan man göra något annat än bara vara i skugga eller i badet, så är temperaturen perfekt! Sol och varmt har vi haft hela juli. Nu har jag dock saknat kvälls- och nattemperaturer som är mer varma. 12°-15° är ju inga sommarnattstemperaturer direkt, men ok.

Jag håller med! Jag är inte förtjust i värme så temperaturmässigt har det varit toppen. men den här rackarns blåsten! Blir gaaaalen! :-)


Kom ihåg


Trackback