Jag svarar på frågor jag ofta får

 
Sådär nu har jag suttit och ändrat om alla nya uppgifter på barnomsorgen nu på rasten, så nu ska allt vara i sin ordning där och vi är fortsatt i kö för ny förskoleplats, men det blir nog inte förens senare i höst som hon får plats som ex i okt i bästa fall. Fick även hem mina papper häromdagen med min personliga inlogg och egna jobbmail osv, så nu känns det än mer verkligt, nu är vi igång, & lika då jag fick avtackningsblommor igår, då var det även då mer verkligt att jag faktiskt slutar om ett par veckor på mitt nuvarande jobb.
 
Ska svara på lite frågor som jag ofta får på bloggen, så får ni svar på dem
 
Vad jobbar du med, och varför skriver du ofta olika jobbobjekt: I dagsläget och sedan typ 2009 har jag jobbat som lokalvårdare och jag är ensam och har inga arbetskamrater utan lägger upp min egna tid. Jag städar med trappstädning & kontorsstädning. På tis/tors är det fast tid som jag måste infinna mig redan 7 på morgonen, men övriga dagar kan jag jobba hur jag vill. Men sedan Bellis började hos dagmamman jobbar jag ju hennes tider hon är där 7:30 - 13, där emellan rast som jag har en nu.
 
Vad är det du ska börja på för nytt jobb & hur kommer det sig? Jag sökte ett jobb på en tandläkarpraktik här i stan i juni & då som "övrig tandvårdspersonal/ tandläkarassisten" jag fick jobbet efter att jag och en tjej till vart utvalda av de andra sökande för att gå på intervju på arbetsplatsen. Jag är inte anställd som tandsköterska och kommer heller inte bli det. Jag kommer sköta övriga sysslor som krävs för att verksamheten ska fungera som receptionen, telefonen, ta emot patienter, sköta inköp, städning, sanering av verktyg, skriva kallelsekort, jobba i datorn med deras program och boka in patienter, men även finnas på plats och serva dem med redskap osv, så jag kommer göra de "roliga" sysslorna som jag vill kalla det. Den utbildning jag behöver får jag på plats där och jag kommer trivas och passa in där jättebra.
 
När börjar du jobba på nya jobbet & tar du tjänstledigt från gamla jobbet? 4 sept och ja
 
Vad väger du och hur lång är du? Jag är 1,64 lång och väger i regel mellan 59-60kg ibland något kg mindre och ibland något kg mer då jag har mens och ägglossning (hmm ställler man den frågan?) När jag träffade BQ vägde jag 62 kg, och jag har vägt 56kg som minst och 72 som mest.
 
Varför skriver du BQ och Bellis? inte deras riktiga namn och varför kallar du honom BQ? Jag vill hålla lite privat distans till det. BQ kallas så sedan han gick i skolan och fortsätter kallas så, lika som jag kallas Mirre sedan jag gick i skolan. Bellis kallas inte hon i vår vardag och inte av någon annan heller, men vi kallar henne det här på nätet och det fick hon kallas för vår hund också kallades så, det bevaras kvar i henne.
 
Hur länge har du och BQ varit ihop? Vi har varit ihop sedan juli 2000 - Magiska år 
 
Varför slutade du med LCHF? Skrev om det här på gamla bloggen - LCHF Riskfaktor för mig
 
Går du på någon diet eller hur äter du nu sedan du slutade med LCHF? Nej går inte på någon diet, skriver om det under min kategori Sund Livsstil
 
Har BQ också slutat med LCHF och hur går det för honom? Ja det blev ju så automatiskt eftersom man kan inte äta olika lagade mål hela tiden. Det går upp och ner för honom, han vart mer mätt av LCHF och han mådde bättre på den kosten, han har gått upp i vikt igen, men inte som innan och det går han snart ner igen
 
Åt Bellis LCHF? NEEJ
 
Trillar du aldrig dit och slarvar? Jo det gör jag, men jag bromsar mig alltid så det blir aldrig direkt någon "fara" jag har kontroll
 
Ska ni inte skaffa syskon till Bellis? Nej, och den frågan ställer man heller inte. Men nej det ska vi inte vi har för djupa sår i allt med bebisverkstan, så det är superbra som det är, vi älskar den underbara gåva vi fick efter 7 års kämpande, det svaret räcker OK?!
 
Men Mirre du är ju så smal, du behöver inte gå ner mera i vikt, det räcker nu? OK? sa jag att jag skulle gå ner mer i vikt? & vem avgör det? det avgör endast JAG, så skit i det helt enkelt. SAMT jag är inte SÅÅÅ smal, jag har ganska grov rumpa och lår efter mitt jobb i alla år med trappstädning, samt grova armar, det gillar jag egentligen inte, men enligt BQ är det fint, så OK då!
 
Ska ni köpa hus & när blir det? Nej vi ska inte köpa hus, och det har jag inte skrivit heller, vi kikar runt på nytt boende, och det kommer vi skaffa också framöver, men inte hus vi kommer köpa en bostadsrätt &  längre fram om några antal hår ett radhus.
 
Varför får inte Bellis vara kvar vid dagmamman? För att hennes öppetttider motsvarar inte våra nya arbetstider
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Kul att läsa!<3

Roligt att läsa :)

Intressant läsning, ibland får man så konstiga frågor :O

Haha men guud vad folk bryr sig om det yttre och dieter.. att folk ska fråga så mycket. Då gör man bättre i att rå om sig själv sett till den aspekten ;)

Kul att läsa svaren på dem frågorna. Önskar dig all lycka till på nya jobbet!! :) kram

Kul att läsa. Vissa frågor känns privata. Men vissa ska veta allt. Kram

Glömde säga Grattis till jobbet

Va spännande med nya jobbet :D Hoppas verkligen att du kommer trivas med det :D

Vilka frågor 🙈 Respekterar ni vill hålla mycket privat. Älskar du är lite hemlighets full 😉 Gör din blogg mycket mer spännande och man vill bara läsa mer.

Ja ibland får man konstiga frågor. Folk tänker inte efter.

Det låter ju fantastiskt med itt nya jobb, det låter JÄTTEROLIGT!

Redigt kul att läsa det här. :)

Kul med nytt jobb, låter spännande! :)

Så kul att läsa :)

Genom att läsa frågorna så tänkter jag direkt "varför ska folk ställa såna frågor". Om man följt dig och är intresserad så vet man det mesta. Ni är en helt perfekt familj 💖

Kul att läsa och det räcker väl med gåvan bellia ni kämpade med ❤️ Du e så fin!!!!

Känns som jag känner dig rätt bra då jag hade kunnat svara på alla frågor åt dig. 😉💜

alltså barnfrågan är aldrig ok! morr på den! han knappt trycka ut Theodor innan de fråga om nästa


Kom ihåg


Trackback