La en extra tanke på mig

 
Så rart, jag fick en egen specialltallrik idag på kalaset. BQ,s bror hade ju kalas idag då han fyller år och det var jordgubbstårta, men eftersom de vet att jag är allergisk mot jordgubbar så fick jag en egen tallrik, och den var supergoood så jag misströstade minsann inte, gulliga Elin som fixat min tallrik extra 
 
Bellis, svärmor och jag åkte buss och det var extreeeeemt roligt tyckte Bellis hon älskade det. Var superroligt att titta på bilar, traktorer, ja allt möjligt spännande, samt att hon tyckte det var superskoj att farmor var med också, så det där måste vi göra om snart igen, gullfia.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

men såååå fint att du fick egna tjusiga occh goda kakor <3

Ser bara för gott ut <3

Schysst med egen tallrik, men gud så synd om dig att vara allergisk mot jordgubbar! Sjukt deppigt ju.

Ska inte byta förskola... Sienna byter avdelning då de äldsta går på en specialare sista året, och Julies tre (?!?!) pedagoger har sagt upp sig, plus att alla stora barn flyttade upp. Så bara hon och en polare blev kvar. :( sjukt deppigt. Tuuuuur att gon kan snacka! Och är tydlig, bestämd och envis.

men mirre nu fattar jag inte bloggar du nu ändå?
Det har du säkert förklarat i något inlägg men jag ör ju helt off nu :)

Svar: Hehe ja ångra mig och tänkt släppa alla spärrar och bara blogga då och då och det kommer ju glesa ut mer och mer eftersom, men javet ej fårse hur allt känns.
Sweetwords

Alltid snällt då man tänker på andra! :D

Sv; ja, man undrar ju. Hon fick nog inte ut ett skit utav att droppa den kommentaren, men jag vet egentligen inte vad hon tänkte på. Men ja, härligt att konserten var bra :)

Vad gott! Och vad snällt av henne att special-göra något till dig! Kram

Vad fint av dom! :)


Kom ihåg


Trackback