Mycket att bearbeta

 
God förmiddag på er, idag fick jag sovmorgon, och det var rätt också för hade svårt att somna igårkväll, låg nog vaken till närmare 1 halv 2, samt vakna igen vid 6 imorse och somna inte om direkt, men sedan fick jag sovmorgon till kvart i nio så har sovit ikapp. det är mycket att ta in nu, nytt jobb, husvisning på fred, inskolnin på ny barnomsorg, så ja fullt i hjärnkontoret. Men pratade med en ifrån föräldragruppen som har sin son på den avd (som jag tror, får reda på måndag) Bellis ska börja på & då har hon ju en kompis redan där, för de har ju träffats många gånger, nu var det dock länge sedan, men barn minns.
 
Nu ska lilla familjen ner på stan en sväng, 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

JA det låter som du har en del att tänka på.. Men allt blir bra tillslut , det är bara resan fram till målet som är jobbigt...

Förstår att det är mycket, men det kommer reda ut sig! Kram.

Hoppas allt löser sig bra och att du kommer in i det nya!

Ja det låter som mycket i hjärnkontoret :) Snart är allt igång ordentligt, jag ser fram emot min nystart :D

Förstår att det är mycket att bearbeta.. Så mycket men sä roligt med.

Hösten innebär nystart på många sätt. Det kan kännas rörigt i början, men det blir bra!!

Så kul med husvisning;) kram

Skönt om hon har en kompis där redan :) Det är rätt mycket här med nu men det lägger väl sig snart hoppas jag!

SV: Vi har aldrig haft något "krav" för vad som ska finnas på förskolan. I ärlighetens namn är vi inte ute jätteofta när vi är hemma, särskilt inte vid regn så skalkläder/regnkläder brukar vara på förskolan. Sen har vi en jacka som vi tar fram och tillbaka. Stövlarna är dock alltid kvar på förskolan. Men förskolan brukar väl säga kläder efter väder så det gäller väl bara att komma ihåg det på morgonen :)

va fint! :)


Kom ihåg


Trackback