Såklart känner man stress och nervositet

 
Usssch jag har ingen bra period på min hy nu, jag har fått kvesor och finnar i ansiktet, för den delen inte så många, men de stör mig i alla fall, samt att jag är torr runt och på näsan, inte alls lätt hur man ska sminka sig nu för det ser inte bra ut hur man än gör. Jag försöker mestadels gå utan, men då syns det ju så mycket, men man måste ju för att det ska försvinna snabbare, annars stänger man ju bara in och smetar ut ut. Jag har ofta tänkt att det är fel på min foundation eller puder som gör att det blir så, för jag har tyckt att jag har bra ansiktsprodukter. Jag har ju testat och bytt hur som haver och trott att varje ny foundation jag köper ska göra underverk.
 
Men nu inser jag ju att det är tvärtom, jag måste tillsätta fukt, mer fukt och än mer fukt i ansiktet så man gör huden bra innan man testar foundation, så jag har köpt ansiktsmask och en mer fuktighetsgivande hudkräm, så hoppas vi att det blir bättre. Det är lite stressad period för mig just nu på ett sätt trots att jag inte känner mig stressad, är rätt lugn person egentligen, men det är slutspurten innan jag börjar jobba på nya jobbet, nervositet inför nya jobbet, man oroar ju sig såklart att något inte ska klaffa och BQ är i Leksand hela tiden så det är mycket som hänger över mig, så kroppen reagerar väl såklart.
 
Det känns inget i munnen längre, alltså ingen smärta, men man störs ju lite av att det är ett hål i munnen istället för en tand, men det är vanesak, & det är ju så långt bak så inget som kommer märkas eller synas, / Tidsinställt inlägg

FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Tråkigt med kvisslorna men jag tror precis som du skriver att de kan ha med stress att göra. Stress gör ju lite vad som helst med människan om denne inte tar det lite lugnare.

Bra att värken efter tandbesöket är borta. Du får ha en bra onsdag.

Kamilla

Å jag känner så väl igen stressen som påverkar ansiktet. Jag är lika känslig. Fast jag sminkar mig aldrig till vardags. Det kommer gå jättebra med nya jobbet även om det blir en stor omställning.

Åh fukt är superviktigt!
Svar: Ja det blev en lyckad fest verkligen ;)

Det är så svårt att hitta det perfekta till huden. Tips på fukt så vet jag att Norahsmamma är grymma på krämer ;) Lycka till!

Min hud är lika! Kommer säkert bli bättre när du kommit in i nya rutinerna 💗 Kram

Jag får också dålig hy när jag stressar och det kommer att gå så bra för dig på nya jobbet! :-D Kramis

Hoppas att det blir bättre :D

Förstår ditt problem, foundation täcker inte helt tycker jag. Gröna concealers täcker finnar (under foundationen då). Testa det!
Sen en ansiktsmask som rensar porer och ansiktsmask någon gång i veckan (för ofta genererar snarare i sämre hy). Pure Clay-serien är grym!

Jobbigt med hudproblem. Förresten när man ska.läsa din.blogg i.mobilen så tar rrklamen över..Dvs ibland däl
js din blogg av hela reklaminlägg. Trist. Kattas Betraktelser

Svar: Ok då ska jag maila dem om det, för jag betalar för att inte få reklam
Sweetwords

Stress värsta boven för hyn. Använd någon olja i ansiktet på kvällen:)


Kom ihåg


Trackback