Använd tandtråd och ring jourtandläkare

 
God förmiddag på er, hoppas att allt är bra, här är det bra, sovit dåligt i natt dock, har ganska så rejäl tandvärk, antagligen hål då. Inte haft hål sedan jag var barn så detta var något nytt. Men jag har mellan två hörntänder att det fastnar lätt mat där och det är svårt att få bort, men såklart går det ta bort med tandborstning och tandtråd osv, men det är faktiskt där också som det gör ont. Min tandläkare har semesterstängt tills 14aug, så får se om jag står ut tills dess, annars får jag ringa någon annan. Ska såklart byta till dit jag ska börja jobba sedan, men de har semesterstängt tills 22 aug så ännu längre också. Så får helt enkelt ringa en jourtandläkare imorgon, eller om jag står ut tills de öppnar igen, men det varken ska man göra eller är lämpligt. Men ni hör ju JOUR det blir mycket mycket dyrare.
 
Nu ska vi cykla och släppa loss otåliga tösen här till lekparken, ska bara invänta att makaronerna är klara så att det finns något klart att ge henne sedan då vi kommer hem, man måste vara steget före då man har barn, sedan finns det köttbullar i frysen, det är ju bara att värma dem sedan.
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram
 
 
 Kommentarer

så hemskt , hatar tandvärk <3

Svar: ja bedrövligt =(,
Sweetwords

Nej fy för att vara tvungen att gå till tandläkaren på jourtider nog dyrt annars men vad gör man om man måste.
Hoppas du slipper och klarar dig till din tandläkare är tillbaka.

Usch. Krya på dig!

usch inget kul med tandvärk :(

Men fy vad hemskt med tandvärk:( kram

Stackare! ♡

Nej så jobbigt med tandvärk!

Vad jobbigt med tandond :( hoppas att det snart går över!

Sv; ja, verkligen. Två söndagar i rad med så fint väder! :D

Inge kul med tandvärk! Jag ska till tandläkaren snart. Hade tid under graviditeten men jag mådde ju så jäkla dåligt då. Hoppas inte det visar sig att jag har hål. Har inte haft några ännu så hoppas det förblir så i många år till.

Lycka till med tänderna :)

Aj inge vidare med tandvärk! Krya💗

Kan vara inflammation i tandköttet också. Testa att ta munskölj i några dagar (med fluor och inte white) gärna FLUX och skölj. Blir det bättre kan det vara inflammerat tandkött.

Fick det tipset av en tandläkare förut :).


Kom ihåg


Trackback