Bildbomb & Video från Kolmården

 
Haft en jättetrevlig heldag i Kolmården, det var precis lagom varmt, lite svala vindar emellanåt, men inget som störde, dock var tösen inte alls på humör till att börja med, hon var gnällig och ville ingenting, hon fick ett äpple då vart det ens uns bättre, fortsatt gnäll. Vi hade glömt solkeps/hatt med så då fick det bli en rosa kepsmed Lille Skutt på. Men efter maten (som hon för den delen doppade hela ärmarna på tröjan i och smeta ut) så vart hon gladare, verkligen som att vända på ett blad. Tur man alltid är steget före så man har extrakläder med, så därav att hon har olika kläder (& för den delen frisyrer) på bilderna. Jag tappade ju sugen då när hon var sådär gnällig, inte så roligt, men men det gick över som sagt
 
Efter lunchen gick vi till delfinshowen som startade då, vi hann precis i tid och det tyckte hon var superkul, även vi också, filmade mest där inne, ska visa er, håller på att ladda upp de filmerna nu, ni ska få se. Det är verkligen mäktiskt hur de kan få dem att göra, imponerande sgow verkligen.
 
Efter showen gick vi till Safaridelen på djurparken och där åkte vi Safarituren där man sitter i luften i en "tub" och åker över hela Kolmården, supercoolt. Samt man fick guidad tur också i själva tuben där de berättade allt för oss om varje djur och fakta om Kolmården. Alla bilder på djuren har jag fotat på väldigt hög höjd, så är impad av mn kamera för den är inzoomad till max
 
UPDATE: FILMERNA (Vet ej varför klipp 2 har en fel bild, men det fungerar finfint)
 Kommentarer

vad roligt det gorde mormor med mamma med när hon var liten å varmt var det

Vilken rolig dag ni haft.

Så härlig dag.. Vilken tur ni hade med vädret. Jag har aldrig varit där.. Nästa år måste vi bara dit.. Var det mycket folk? Jag tänker att vi får åka dit tidigt på våren nästa år..

Vilken underbar dag ni har haft. Vill ta med norah dit i framtiden.

Ser ut som en bra dag för er :)

Åh, så trevligt ni hade det!!!

Men åh vad kul :D Casper vill med dit :)

Det ser riktigt härligt ut :D

Vilka mysiga bilder <3 så fint där i kring :)

Vilka härliga bilder .. Ni ser ut att ha så roligt..

Vilken fin dag ni ser ut att ha haft! Kolmården är ju ett måste när man har barn känns det som, vi får se om vi kanske åker dit nästa år. =)

Hur kan man år 2017 besöka delfinshow? Kolla på Blackfish, the Cove och googla stäng Kolmårdens delfinarium. Synd att folk inte är mer pålästa än så, tragiskt att stötta djurplågeri.

Åh jag älskar kolmården! Sist jag var där var Steph bebis typ, måste ta mig dit igen snart! Delfinshowen är ju så jäkla häftig. Vet att det finns delade meningar om just delfinerna, men jag kan inte neka att det är häftigt att se hur fantastiska dom är.

Vad ledsamt det är att se folk besöka delfinshower och sen hylla dom. Fler borde ta del av all information som börjat flöda de senaste åren tack vare Blackfish och the Cove. Industrin är hemsk. Sättet dom separerar delfinerna från sina mammor för att sen stänga in dom i trånga bassänger långt från sitt naturliga habitat.
Att det inte är förbjudet nu 2017 är makabert men förhoppningsvis kanske ni som stöder dessa djurparker och shower får ett uppvaknande ni med.


Kom ihåg


Trackback