Blinkade sirener och tågbommar

 
Vi behövde avkoppling och lite stunds njutning idag, så vart att vi tog en sväng till gårdscafét och tog kaffe & te och tösen fick våffellunch, sedan fick hon leka där i sandlådan en bra stund, hon hade kunnat leka där hur länge som helst, vad som gjorde att vi gick efter ett tag var att det började bli svart på himmeln och blåsa upp lite såg ut att kunna bli världens regnskur, men den kom faktiskt aldrig då, men har kommit lätta skurar idag.
 
När vi gick dit innan så blinkade det rött vid bommarna att det skulle komma ett tåg, & ett tåg kom. Men sedan stod det och blinkade rött bra länge, det bildades bilköer och folk börja undra varför. Det kom sedan ytterligare ett tåg som tuta när det kom för att markera att det kom eftersom något felade. Sedan när portarna skulle åka upp så fastnade ena bommen och det stod fortsatt och blinka rött, så inga bilar körde ju, det vart då en lite smärre kaos där och när vi en stund senare skulle åka åt det hållet för att handla så var det lika då med, så vi fick ta en annan väg. Man undrar ju varför det vart så? Men när vi åkte hem sedan för att handla hade det slutat blinka och bommarna var uppe. Men det är ju lite läskigt då det blir sådär, för det ska ju vara en säker markering att det visar då tåget är på intågande, nu var det ju flera stycken som chanskörde och gick över ändå. När vi sedan kört förbi bommarna så kom en polisbil bakom oss i världens fart och sirener på, så vad det händer grejer.
 
Händer hos er då?Kommentarer

Mysigt med våffellunch. Kan tänka mig de blev en aningens kaos förresten. Sitter i bilen från Stockholm nu

vilka härliga bilder! :)

Vad mysigt :D Oj läskigt :O

Mysigt med våffellunch och vad konstigt med bommarna, säkert något teknisk fel :-/

Vad mysigt! :) Men konstigt med bommarna!?

Konstigt med bommarna!

lite läskigt med bommarna de har jag verkligen respekt för och förundras i stort sett varje dag jag åker till jobbet och står vid bommarna och väntar så är det alltid någon av bilarna främst som kör över innan bommarna är fullt uppe och lampan slutat blinkar. Att de bara törs.....

Har varit på äventyrsbana med dotter kompis och R i förmiddags, sedan hämtat son nere i Nyköping som varit på hockey.

Nu är jag halvdöd i fåtöljen och längtar tills maten står på bordet.

Kramis på dig.

Håller med dig det är läskigt med sånt där :-o.
Jag har varit en sväng till Bollnäs tur och retur, städat och nu gör jag inte så mycket :)


Kom ihåg


Trackback