Det är där problemet sitter

 
Halloj god lunch på er, nu har tösen och jag ätit och vi ska strax bege oss hem till vänner och jag ska hjälpa dem lite med deras mobilabbonemang som strular, vi ska få bukt på det, hoppas vi i alla fall, men borde ej vara några problemas . Som det verkar nu ska det nog inte vara några problem för oss att ha Bellis de tider som krävs hos dagmamman, hennes öppettider är 7:30-16:30, vi behöver ju lämna henne 7:15 - 7:30 och hämtar mellan 16 - 16:40 (ibland strax ef kl 17) så det ska ju inte vara några hinder för att det kanske blir en halvtimma mer sammanlagt om dagarna. Dessutom så går hon ju 8-12 på fredagar, så det kompenseras ju där då eller vad man ska säga. Har ej pratat med dagmamman själv än, hon har som sagt semester, men på kontraktet står det att hon har de öppettiderna, så det kan vi nog släppa helt nu.
 
Det är då BQ jobbar i Leksand och jag måste hämta efter 17 de dagarna, men det kan vi nog lösa de dagarna att vi fixar hämtning från någon annan. Där problemet sitter nu är att jag hoppas att jag beviljas tjänstledigt i tid från mitt gamla jobb jag har aug ut nu, det är ju som sagt rätt tätt på detta & jag ska i ärlighetens namn säga att jag trodde inte jag skulle få det nya jobbet så jag har inte förvarnat eller gjort något innan, för tyckte inte det fanns något att säga, blir då istället bara massa huvudbry i onödan om det inte hade blivit att jag fick jobbet.
 
Ursäkta om jag återkommer om detta, finns inte så mycket mer som händer just nu, eller är det roligare att höra att jag städar och fejar här hemma, samt aktiverar Bellis om dagarna, är det mer intressant?. Man skriver ju om det lite "större" som händer i livet i en vardagsblogg, eller?
 
Nu ska vi bege oss iväg här, P&K
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 


Trackback