Det ständiga dåliga samvetet

 
Ja godmorgon på er, det var att vara uppe tidigt idag och hinna göra sig i ordning & klar, samt ätit frukost, för barnvakten kom redan vid sju för att ta med henne hem till dem. Bellis väcktes precis innan så jag hann göra henne klar och ge henne frukost, sedan vinkade jag henne hejdå & gav henne en puss och kram. Men vad jag är blödig nu bara för man haft semester, känns jobbigare att lämna henne, samt det är väl lite i bakhuvudet med att hon ska få byta plats inom barnomsorgen, hon som är så trygg där hon är och att man fast jag vet ska inte ha det får lite dåligt samvete att hon ska gå så långa dagar framöver, min lilla snutta. Men hon var sprudlande och glad att få följa med i vagnen hem till våra vänner 
 
Sitter och har lite rast och lyssnar på musik och chillar lite tills jag ska cykla till nästa ställe om ett kort tag.
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK 
MIN FOTOSIDA PÅ FACEBOOK
[Bloglovin], [Blogkeen], [InstagramKommentarer

Det dåliga samvetet har du för att du är en god mor som tänker på sitt barn i förstahand. :) Se det som styrka som kommer att ge ditt barn en trygghet under hela barndomen.

Det kommer gå så bra ❤️ Hopps du får en fin dag trots arbete!

Fy, dåligt samvete är verkligen något som äter upp en. Jag har det för familjemedlemmar och vänner hela tiden. Tänker att det har med barndomen att göra, att en inte kände sig tillräcklig... Så jag tänker att om/när jag får barn vill jag börja gå i terapi, för om jag känner dåligt samvete för mina föräldrar jämt och ständigt så kan jag bara tänka mig vad jag kommer göra med ett barn. Det är en fruktansvärd känsla :( Men du är en grym mamma, Mirre :) Kram till dig!

Det kommer gå så bra! Kram

Det kan inte vara lätt! Men du är en fantastisk mamma. Det är väl kärnan man inte får glömma bort, antar jag.. vi har ju själva inte ens börjat på dagis än. Stay strong!! :)

Kommer gå bra vännen 💕 Kram

Det kommer gå bra, kram på dig!

Kommer bli så bra så ska du se hjärtat mitt ❤.
Vad var det för musik du lyssnade på? Puss

Svar: Sånt som du och jag gillar, =D massa bra ❤. Ja det gör ju det i slutändan, så är det ju / PUSS
Sweetwords

Det kommer säkert gå jätte bra för henne :)

Usch ja det där dåliga samvetet är ngt man lever med när man blivit mamma, jag har idag vuxna barn men vad hjälper det... Det dåliga samvetet kommer lite då och då ändå.
Det är jobbigt och inget man oftast behöver ha, men det är lättare sagt än gjort.
Kram!

Åh det där samvetet 👊🏻 Det vet hur man ger en riktig smäll ibland. Förstår att det är jobbigt. Ellie ska börja dagis snart så jag har lite lite hjärtesorg över det.

Jag känner igen mig med att ha dåligt samvete fast man inte behöver ha det. Det kommer att gå jättebra för snuttan! <3 Kramis

Åh den där känslan...men glöm inte bort att du är en grym mamma!

Det dåliga samvetet kommer på köpet vid födseln men det ska du inte ha (lätt för mig att säga) inget jobb inga pengar.. Inga pengar inga… Måste hon ändå byta dagmamma? Jag trodde det gick att lösa.

Barn vänjer sig fort vid nya rutiner. Det kommer gå hur bra som helst ( säger hon som just flyttar 7 åringen från tryggheten och alla vänner till andra ändan stan i 5 månader... ) ;)
Kram


Kom ihåg


Trackback