Hatten av för denna dagen

 
Idag har vi haft en heldag i Söderköping med våra goda vänner Erica & Oskar och deras lille Phillip och Luckas, supermysigt. De kom hit till oss först och vi gick lite rundvandring här och kika runt och umgicks. Sedan åkte vi till Söderköping för att gå till Smultronstället, (ja man ser kilona stiga iväg, skämt å sido), samt så åt vi jättegod lunch tillsammans på Kanalkrogen, jag och BQ tog lika mat, vi tog wallenbergare, super super god. Sedan valde vi idag att frossa loss och gick då till Smultronstället. Alltså det är bara att lyfta på hatten för dem, vilka glassar alltså och vilka kreativa menyer, det var glassar som rök, glassar som hade kortlekar i sig, ja allt möjligt. Jag tog en hallon/lakritsglass den var suuuupergod. BQ tog en med smak av romerska bågar och hade mandariner och så i, den var riktigt god den också.
 
Sedan tog vi en sväng ner på stan i Söderköping och Luckas (labben) fick promenad, och vi kikade runt i den härliga sommarkvällen, underbar dag. Glad att vi har så fina vänner som förgyller ens liv, helt otroligt att vi kunde fira en dag tillsammans på semestern i samma stad, superkul ju.  Nu har de åkt mot Dalarna igen och vi gör detsamma imorgon.
 
Idag har solen verkligen tagit, BQ är superbrun, han är ju som en pepparkaka så fort solen kikar fram på sommaren, men jag ser att även jag fått färg nu denna veckan, lovely.Kommentarer

Åh vad mysigt!

Vilket ställe ni hittat. Rena glassparadiset!!

Ser ut som att ni haft värsta bästa sommardagen! :)

Tack vännen, jag gillade den 😊🤘 oj vilken dag ni haft 👍👍

Ser verkligen härligt ut! :)


Kom ihåg


Trackback