Föredrar ni det eller det?

 
Jag funderade lite på detta med när man bor på landet som vi gjorde en vecka nu, det är verkligen idylliskt, mysigt och härligt. Men jag inser att jag är stadsmänniska, inte för att jag är bekväm, snarare tvärtom, jag vill kunna gå, och cykla mig fram till ärenden, kunna gå och handla och inte behöva STORHANDLA jämt. Samt man är ju i extremt behov av bil då också. 
 
Är ni stads eller landsmänniska?
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 
 SWEETWORDS PÅ FACEBOOK   
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]Kommentarer

Jag mår illa och mår dåligt varje gång jag befinner mig i staden. Är definitivt en landsbygdsmänniska. Även om jag jobbar på en "stadsskola" är det inte mitt i centrum.

Jag är en stadsmänniska. Jag gillar inte att vara på stan men jag gillar närheten till det mesta.

Uppväxt på landet och bott i stan länge i olika delar av världen. Nu bor vi på landet igen, men bara 4 km från stadskärnan 😉 För mig är landet det som passar oss bäst just nu!

Jag är helt klart en stadsmänniska 😁

Växte upp på landet. Men bott i staden i 11år nu. Älskar båda och vill flytta dit man kan ha lite av varje. Lagom långt ut, men ändå tillräckligt nära för att man inte ska tveka att åka taxi, brukar jag säga. :)

Så mysigt med en vecka på landet och få känna på vad man trivs med. Jag bor i stan nu, men saknar landet.. Trivs bättre med allt lugn, önskar jag hade förstått de när jag valde att flytta ;P

Kan man svara mitt emellan? :) Jag gillar både och. Har bott lika många år på landet (bodde på en liten ort tills jag börja på gymnasiet) som jag har bott i en mindre stad. Är dock nöjd med att bo i en mindre stad då jag inte har körkort, gillar att ha nära till allt vi behöver.

Är född och uppvuxen på landet. Vantrivdes att bo så där i en håla där allt var lika jämt. Mådde perfekt när jag flyttade till Falun. Fast nu på senare år uppskattar jag landet mer och mer, det är så rogivande att befinna sig på landet utan hets och bilar överallt :).

helt klart en statdsmänniska men har behov av landet ibland.

Jag är osäker på vad jag egentligen är. Är jag allt för länge på landet så känner jag mig rastlös. Men är jag ständigt i stan blir jag arg, stressad och irriterad för jämnan. Så osäker :'D

Sv; åh tack snälla. Kände detsamma haha ^^,

Jag är också stadsmänniska, skulle aldrig kunna bo heltid på landet, men älskar att vara på sambons landställe på somrarna :)

Har alltid bott på landet och skulle aldrig kunna tänka mig att bo i stan! :)

På landsbygden helt klart. Vi bor inte på landet i den bemärkelsen men i ett samhälle ungefär en mil från city. Älskar lugnet här! Vi var i Oslo förra sommaren och den där riktiga stadspulsen passar inte mig alls.

Jag är en by människa.. Jag gillar att bo i en mindre ort där jag har tillgång till affärer, bank och nån restaurang. Men ändå inte storstadens puls.

Jag älskar att vara ute på landsbygden, men hade aldrig klarat av att bo där på heltid, haha! Är för mycket impulsmänniska och måste kunna göra saker när jag känner för det, vilket är svårt om det bara går två bussar per dag eller när butikerna är stängda på söndagar ;)

Jag har växt upp mitt i skogen verkligen, dock inte allt för långt bort till stan, ddt var liksom någon mil men ja. Som barn var det underbart, klättra i träd, väsnas som man ville, släppa ut hundarna, åka fyrhjuling på vägen utan att störa någon.. Sen som tonåring blev det mindre kul, antagligen för att jag bytte skola till en närmare stan och jag alltid hängde där. Nu när jag bor i lägenheten lite utanför centrum med barnen så avskyr jag det, jag vill tillbaka till hus, till landet/skogen och inte bara för min skull men för att jag tror det är där barnen utvecklas som mest, får lov att vara barn och lär sig på ett helt annat sätt. Jag känner mig låst i stan, instängd och som att det enda barnen har här är en sunkig lekplats och just därför tror jag att jag alltid åker hem till min bror då han fått ta över barndomshemmet.

Jag har alltid varit stadsmänniska, men nu när Malmö är så orolig vill jag nog hellre flytta ut på landet!

Yes stadsmänniska rakt av :)


Kom ihåg


Trackback