Jag fick tid hos en konkurrent

 
Hejsan på er, har haft jättejobbigt i helgen har jätteont i min mun "tand", ska till en klinik nu kl 10 idag, får vi hoppas att det inte blir för helt blodigt dyrt, men men vad ska man göra, så inväntar den tiden nu då, går inte jobba med sådan här värk, SUCK. Bra start in i tandvården jag får kan man ju säga, hade ju hellre gått till den kliniken jag ska börja jobba på, men de har semester och återkommer 22 aug, och så länge kan jag inte vänta då drar jag nog på min inflammationer och sådant.
 
Det gick jättebra att lämna tösen imorse, hon var tokglad att få åka dit, hon gick iväg med en av töserna där direkt och var så sprudlande glad. Så kom hon på sig att hon inte kramade mamma hejdå och vinka så hon kom tillbaka igen och gav mig puss och kram sedan vinkade vi till varandra, suck jag blir för blödig för sådant här nu känner jag, speciellt med denna hemska värk i käften också.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg 
SWEETWORDS PÅ FACEBOOK 
MIN FOTOSIDA PÅ FACEBOOK
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]  
 Kommentarer

Vad ska man göra ;) kan ju inte gå runt och ha ont! Jag kan tänka mig att man blir blödig när dom växer upp så snabbt...
sv: Den korta versionen är att jag vikarierar som miljökoordinator. Ett sjukt intressant yrke i dagsläget.

Hoppas det går bra :)

Åh, stackare. Hoppas det går bra idag!

Hoppas det går bra hos tandläkaren!

Hoppas att de kunde hjälpa dig trots att det var en annan klinik än du ska jobba på.. Stackare..


Kom ihåg


Trackback