Jag vinner ju såklart, eller?

 
Godkväll här har vi haft mysigt och suttit och spelat Yatzy, hur avkopplande och skönt som helst, jag har vunnit flest gånger minsann, trodde ni något annat, höhö.
 
På tal om jobbet, det är jag och en till som kommer att vara nya samtidigt, så det känns som en skön start för mig med, alltid speciell känsla då man är ensam att komma in, men då man är två stycken så har ju vi varandra också. Hon ska vikariera för en som ska bli mammaledig här framöver i höst, så hon går på praktik där nu för att kunna ta över hennes jobb så länge som hon blir borta. Så när jag börjar jobba är det snart dags att hon går på mammaledighet och då blir det ju nytt även för vikarietjejen & då blir vi två nya. Ässcch ni hänger väl ej med vad jag svamlar om, skratt.
 
Nu ska jag krypa till kojs här snart
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Blir nog jättebra detta tror jag :). Kul med nytt :)

Ett jätte grattis till jobbet!! 👏👏👏

Grattis till det nya jobbet, vad kul:)))

Yatzy är poppis här hemma också nuförtiden, speciellt regniga dagar. Sen har vi Fia med knuff som också gått varm de senaste dagarna. Sällskapsspel är verkligen bra att ha hemma :P

Jag tror att det kommer att gå så bra för dig i nya jobbet och jag tror också att du kommer snabbt in i de nya rutinerna <3

Skönt då man inte är ensam ny på ett jobb. Visst blir det mer fokus på en själv då man är själv ny, men det kan ändå vara skönt med att ha en annan man kan prata med :)

Sv; jo, det tycker väl i och för sig jag med. Tack ska du ha :D


Kom ihåg


Trackback