Klipp klipp säger saxen

 
Godmorgon på er, idag vaknade tösen vid 7, prick t.o.m, och det är en bra tid, så vi är nöjda med det. Men jag fick sovmorgon till halv 9 då kom de in och väckte mig båda två så sött och mjukt, och nu sover BQ istället, bra man kan dela upp det och turas om. Bellis kikar på Nycke Nyfiken och jag njuter av en mugg te här & sitter och chattar med Therese, trevligt värre .
 
Jag klippte tösen i förrgår och jag tog av 1 dm denna gången, behövdes verkligen, var 3-4 månader sedan jag klippte det tror jag, så det hade växt sig så det var bra slitet nu, syntes här som ex Belis flätfrisyr. Det gick bra att klippa, fick gå igenom det tre gånger så det verkligen var rakt & jämt. Bellis är som mig att hon drar upp ena axeln och böjer huvudet lite snett, så det ser alltid lite längre ut än det är på ena sidan, men det är jämt och rakt för jag "plågade" helle lite på slutet då jag skulle klippa igenom det en sista gång, då var hon less på mamma. Jag brukar göra så också att jag blöter det, klipper det och då kollar så det är jämnt. Sedan får hon duscha och jag fönar håret helt torrt och då kommer det alltid fram sanningen om det finns mer tussar och om det är snett, så absolut det tar sin tid, tålamodskrävande för både henne och mig. Sedan visst jag är ingen frisör, så synar man är det säkert småmissar här och var, men jag tycker det vart jättebra & hon är superfin i lite"kortare" hår.
 
Nu har jag ätit frukost och snart vaknar väl älsklingen antar jag, jag ska börja göra mig och tösen i ordning och starta dagen
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Håret blev ju jätte bra<3 kramiz<3

Svar: Tackar
Sweetwords

Fint! Det fungerar inte så bra med Blogkeen och Nouw. Får inte upp dig i flödet. :-/

Svar: Det ska det göra, testat och lägga till mig själv, jag finns där
Sweetwords

Duktig du är som klipper tösens hår själv.

Vad fint det blev och du är duktig på att klippa! :-D Kramis

Svar: Tack 💟
Sweetwords

Alltså hon är bara för söt.. Tycker det blev jättebra.. Jag klippte Elins lugg häromdagen. En dyr kostnad att gå till frisören hela tiden.

Åh vad fint det blev! Själv brukar jag klippa mig själv faktiskt, men kan relatera till det du skriver. Lite trixigare än att gå till frisör, men samtidigt så får man bestämma helt själv hur mycket som faktiskt klipps av ;)

Men sötaste tösen! Hennes hår 😍😍

Å så fint det blev! Duktig du är :)

Men sötaste tösen! Hennes hår 😍😍

Så fint det blev och så söt hon är :)

Så söt din dotter blev i nya frisyren.
Svar: Tack detsamma :)

skönt med nyklippt! så fräscht :D

fint med så tjockt hår! kul att du bestämde dig för att blogga lite iaf :D

Så söt din dotter blev i nya frisyren.
Svar: Tack detsamma :)

Så fint det blev 💕 Hon är ju så söt fin tös så man smälter.
Tack för chatt stunden 😉 Behövde den

Svar: Tack själv, var supermysigt att prata, vi känns verkligen som vänner, <3 kramar
Sweetwords

Kul att du stannar, och åhhhh så fint håret blev! Underbar frissa.


Kom ihåg


Trackback