Köra bil med migrän, galen?!

 
Idag är Bellis och jag hundvakt åt denna gobit, han är så go och gjort sig hemmastadd här. Nu satt jag Bellis och kika på tv en stund så Luckas får vila lite, hon är ju helt galen i hundar så hon blir ju helt till sig, hon blir lite för uppspelt i början.
 
BQ älsklingen fick migrän igår på jobbet och så kraftig att han kräktes, vännen. Han tog värktabletter men det hjälpte ej helt (hade ej sina migräntabletter med sig) så han satt i 2h och åkte hem hit i kraftig huvudvärk, han är galen. Han var nämligen i Leksand igår och så även idag och imorgon också, han pendlar.
 
Men imorse såg jag till så han tog med sig dem, vi konstatera att det måste alltid ligga en tablettkarta i bilen så han har när det smäller till. Han berättade inte för mig heller att han fick migrän, för han visste då att jag inte gått med på att han skulle kört hem. Men han borde bett någon på jobbet åkt till apoteket och hämta ut åt honom, men istället chansade han och tog vanliga värktabletter. Nu låter det som jag daddar och leker mamma, inte alls, men när BQ får migrän blir han megadålig och när han kräks också så mår man verkligen kasst. Men han ville bara hem. Jag vet också hur dålig han blir då han får migrän, han ser knappt & då vill jag knappast att han kör bil, hua hade varit hypernojig om han berättat det för mig och sedan kört bil, gaahhh!!! Då vill man verkligen hem kan man ju konstatera.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg 


Trackback