Lätt att tankarna skenar

 
Godmorgon, det är ännu en superhärlig dag här solen skiner, härligt, vet inte alls vad som står på agendan idag, hoppas att det ska finnas nån närliggande plats vi kan åka till som vi gjorde igår ska kika efter. Det är lite blandade känslor att vi ska åka hemåt igen på lördag, blir genast mycket allvarligare, men såklart är det skönt att komma in i sina rutiner och vanliga vanor igen.
 
Jag känner också lite blandade känslor inför jobbet jag sökt och har chans att få, såklart superkul och jag vill verkligen ha det, skulle göra så mycket bättre för oss på så många fronter, det är ett 36h arbetsschema i veckan och man är ledig varje fredag, vilket såklart är superduper. Men känns såklart att Bellis kommer få mer tid hos dagmamman, nog för att hon har det jättebra där, men jag (om jag får jobbet) jobbar mån-tors 8-17 och BQ jobbar varje dag 7-16, så hon kommer lämnas från 7 - 7:30 till 16 varje dag, & det blir långa dagar, men så är det ju för alla som jobbar heltid och inget udantag med oss, men klart det känns då hon nu går 7:30 till 13 varje dag. Men så får man se det till hur barnet är också & Bellis älskar att leka och vara med andra barn så för henne är det nog bara roligt, är nog mest jag av oss 3 som känner lite blandat kring det. Tjänsten börjar i så fall f.r.o.m 4 sept & jag kommer ansöka om tjänstledigt från min tjänst jag har i dag då i så fall, så man har en räddning att gå tillbaka till om det inte skulle fungera, eller jag helt enkelt inte skulle tycka det är något för mig. Men som sagt nästa vecka får jag svar om jag överhuvudtaget ens får jobbet. Men får oss på andra fronter skulle det lösa så mycket framförallt ekonmiskt och därför tror jag inte helt på att jag får det, för det känns för "bra" liksom.
 
Nu ska jag leta efter nån utflykt vi kan göra idag, & BQ och Bellis är ute och hoppar i studsmattan utanför.
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

Går ju testa och funkar de inte då har du ju försökt. Du fixar detta, håller tummarna 😉

Hoppas du får tjänsten! Kan förstå dina tankar, men samtidigt så lämnas hon ju inte borta mer än andra barn. Om hon dessutom trivs så tror jag inte det blir något problem för henne!

Hoppas du får tjänsten, det blir säkert hur bra som helst :).


Kom ihåg


Trackback