Lutar åt att ta Göta Kanal

 
Godkväll på er, här kom solen nu, tog precis bilderna ovan, så det verkar ju lovande för morgondagen. BQ och jag har ju tankat vår 4G sticka så vi har åtgång till Viaplay som ex, så vi har myst och gosat och kikat på 1/3 av filmen Snowden, den verkar riktigt bra. Efter tösen somnat så har vi ätit tacos och skålat in första dagen här med,  Stugan är också ganska stor 60kvm, det är ju en 2 rum & kök.
 
Får se vad vi gör imorgon, men lutar åt att vara kvar här såklart och kika mer här, sedan ta bilen in mot Arkösund osv och kika vid Göta Kanal och omgivningarna där, det blir nog en fotodag kan jag tro beroende på hur tösen tycker om det och finner sig i det, samt hur min allergi ställer sig till allt, det har gått bra hittils i alla fall, hopas att det fortsätter så.
 
Sa jag att det var ljuvligt? Ser inte så fint ut att det är nerrullat i fönstren, men ja kl är 22:08 på kvällen precis exakt så vi har förberett för natten, ska snart gå sova, Bellis sover i det rummet som det inte hänger en blomma i fönstret.
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

så mysigt ha en fin fortsatt semester. kram

Vad härligt det ser ut! :)

va mysigt ni har det . stugan verkar bra
götakanal har vi kikat på kul faktiskt kram kram

Så himla fina bilder :) Kram

Så mysigt det ser ut <3 Härligt att vara iväg på semester. Ha det toppen och njut :)

Men så fint och mysigt :)

Så mysig kväll. Idylliskt.. Ha en mysig dag idag.

Ser underbart ut. Där kommer ni ha det bra o Göta Kanal där är det också jättefint.

Åh vad mysigt :)

Härligt med semester och ute på gemensamma äventyr! Att uppleva saker tillsammans, som senare blir fina minnen. Göta Kanal är fantastiskt att se för alla tre! Ta er till en sluss bara...! ;D


Kom ihåg


Trackback