Medvind i solen

 
Fick med både jordgubbar och rabarber hem från mamma och pappas stuga, jordgubbarna är ju såklart redan uppätna, men rabarberna har jag inte gjort något på än, så det ska jag kika in något framöver, just nu har jag fryst in dem sålänge. Vi har alla 3 sovit gott i natt i våra egna sängar, så skönt. Idag skiner solen här så solen verkar följa med oss minsann, för igår då vi åkte hem var det regn och idag är det sol här då vi kommit hem, det lutar åt att vi ska åka till Vicentparken, och ha en mysig förmiddag där för att komma ut på något.
 
Ha en härlig dag hörrni 
 
FÖLJ MIG HÄR    
  Tryck gärna gilla på mina inlägg Kommentarer

längtar tills jordgubbarna kommer i några land :D

Mums :)

En fin dag i solen till er.

Gott med rabarber, måste skörda vår med, tänkte göra paj, men jag orkar inte det idag, så får bli en annan dag.

Skönt att ni har sovit gott och ni får ha en fin dag! :-D Kramis

Mums med jordgubbar och rabarber!!!!

Åh vad gott med rabarber, jag skulle ha gjort en paj! Så himla gott med vaniljsås till.

Vad härligt det låter och så gott med rabarber! :)

Åh vad härligt med sol, rabarber och jordgubbar :) Hoppas ni har haft en underbar resa och att ni i fortsättningen får det fina sommar dagar <3

Åh så galet gott med både jordgubbar och rabarber :)

Jag måste säga att jag aldrig riktigt förstått mig på det här med jordgubbar... <3

Tack för alla fina bilder från er mysiga semester på strutsfarmen med omnejd! Jag har varit urusel på att kommentera, för jag har inte suttit vid datorn så ofta. Har läst desto mer. Men de få gånger jag verkligen suttit vid datorn, så har jag läst alla dina inlägg. Inte kommenterat, vilket inte är kul för dej, men jag har läst allt. Och njutit av dina bilder. Får även säja att det verkar som ni haft en fantastisk semester och njutit av varandra, som man sällan har tid till i vardagen.


Kom ihåg


Trackback